RAÚL PÉREZ DEIXA DE SER ENTRENADOR DE LA SD FORMENTERA

15 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol de 2B

 

 

 

 

La SD Formentera comunica que Raúl Pérez Rodríguez (Barcelona, 1977) deixa de ser entrenador del primer equip. El tècnic càntabre, que encara tenia un any de contracte amb el club roig-i-negre, ha acceptat una oferta d’envergadura d’un club professional.

Ahir a la tarda, Raúl Pérez, va informar la directiva de la seva decisió i des del club no s’ha posat cap trava per a la seva sortida.

D’aquesta manera, deixa la direcció tècnica del primer equip amb el qual ha completat una temporada excel·lent, aconseguint l’ascens Segona RFEF en l’any del 50è aniversari i oferint un futbol de molta qualitat.

En només una temporada, Raúl Pérez, deixa un gran llegat del seu pas per Formentera. S’ha caracteritzat pel seu tracte proper, per una persona treballadora i compromesa que s’ha guanyat el respecte de l’afició i d’una illa que ha tornat a il·lusionar-se pel seu club.

Des de la SDF, no podem negar la tristesa que ens provoca la seva sortida, però comprenem la gran possibilitat que se li presenta en la seva carrera professional.

Molt agraïts per la feina feta durant aquest any tan difícil i que ocuparà una pàgina molt important en la història de la nostra entitat.

SD Formentera

Comentarios cerrados