Campus esportius d’estiu ; Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández i Son Hugo 

15 junio 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

Els poliesportius de Son MoixGermans EscalasRudy Fernández i Son Hugo acolliran els campus esportius d’estiu del 23 de juny al 9 de setembre, una alternativa ludicoesportiva per a les famílies durant el període estival.

Les preinscripcions s’obriran en línia dia 9 de juny a les 8 h a través dels webs de les empreses adjudicatàries dels serveis; Esports 85, per al campus de Son Moix, i Dicdrac per als campus de Rudy Fernández, Son Hugo i Germans Escalas.

Atesa la normativa actual, els campus oferiran enguany un total de 3.300 places per a tot l’estiu als quatre espais esportius, 550 per a cadascun dels sis torns, de les quals l’IME destina el 10% al Servei de Benestar Social i als Serveis d’Atenció Integral a la Violència de Gènere. La ràtio també s’estableix amb un màxim de 10 infants per monitor o monitora.

Els campus estan destinats a nins i nines de 3 a 14 anys i se centren a oferir als infants una àmplia varietat d’activitats encaminades al joc, de manera lúdica, per al desenvolupament de l’infant, impulsant-hi l’educació en valors.

Les activitats es desenvolupen de 9 a 14 h i s’ofereix servei opcional de guarderia de 7.30 a 9 h i de 15.30 a 17 h, així com servei de menjador. Dins aquest horari, els infants hi realitzen diferents activitats esportives, tallers, expressió corporal, ball, etc. Les activitats seran diferenciades en la seva metodologia d’acord amb els diferents grups d’edat.

 

Localitat: Palma


Data darrera modificació: 14 de juny de 2021

Comentarios cerrados