L’IME obre gairebé un miler de places per als cursets infantils d’estiu de natació i tennis

21 mayo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

A partir d’avui es poden tramitar les inscripcions de Germans Escalas, Son Moix, Antoni Servera i Marga Crespí,  i a partir de l’1 de juny s’obriran les de Rudy Fernández, Son Roca i Xavi Torres

Palma, 20 de maig de 2021.- l’Institut Municipal de l’Esport (IME) oferirà un total de 973 places per als cursets infantils d’estiu de natació i tennis. A partir d’avui obre les inscripcions de Germans Escalas, Son Moix, Antoni Servera i Marga Crespí i a partir de l’1 de juny obrirà les de Rudy Fernández, Son Roca i Xavi Torres.

Concretament, s’oferiran cursets de natació per a nins i nines de 2 a 14 anys a totes les instal·lacions, a més dels cursets de nadons de 6 mesos a 2 anys als poliesportius de Son Moix i Germans Escalas. També s’impartiran cursets de tennis infantil a les pistes de Son Moix.

Les altes es poden tramitar a les oficines de Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández o S’Estel, de dilluns a dijous de 8 a 14.30 h, o els divendres de 8 a 13.30 h.

Els tríptics informatius estan publicats als diferents apartats dels poliesportius del web de l’IME.

D’altra banda, totes les activitats i els cursets d’adults actuals tenen continuïtat durant tot l’any; per tant, no cal realitzar inscripció per a mantenir l’activitat durant l’estiu.

Comentarios cerrados