Comunicat Moviment Mallorquinista ; Delegació del Govern no autoritza la rebuda a l’equip

30 abril 2021 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

Delegació de Govern de les Illes Balears ha contestat al permis sol·licitat pel Moviment Mallorquinista exposant el següent: “La sol·licitud presentada per a la rebuda a l’equip no s’enquadra dins el Dret de Reunió, ja que la finalitat no està relacionada amb l’exercici col·lectiu de la Llibertat d’Expressió”. És a dir, poden fer-se manifestacions i altres actes però rebre al RCD MALLORCA NO. Pel que es dóna com a DENEGADA.

Donades les múltiples peticions per part de socis i aficionats mallorquinistes demanant l’organització d’una rebuda per donar ànims i força als nostres jugadors, ens vàrem posar en marxa demanant els permisos pertinents i establint tota una sèrie de protocols i mesures per tal de vetllar pel compliment de les normes COVID i fer una rebuda segura. Però tot han estat TRAVES I NEGATIVES per part d’organismes locals cosa que no entenem de cap manera.

Tots teníem moltes ganes de poder dur a terme el dissabte aquesta festa mallorquinista, són molts mesos sense poder trepitjar l’Estadi de Son Moix i de poder animar al RCD Mallorca des de les grades. Hem intentat fer tot el possible i més per a que es pogués celebrar aquesta rebuda.

Amb tot i donat que Delegació de Govern i organismes no ens faciliten ni els medis ni permisos per poder fer-ho amb seguretat, la concentració ha quedat DESCONVOCADA. Volem remarcar, que el Moviment Mallorquinista queda DESVINCULAT i NO es responsabilitza de qualsevol tipus d’acte o concentració que es pugui dur a terme aquest dissabte 1 de maig als voltants de l’Estadi de Son Moix.

No ens rendim, des de ja tornam a fer feina per organitzar la pròxima festa mallorquinista, sempre amb seguretat i complint les normes. #JuntsSomMillors.

JUNTA DEL MOVIMENT

Comentarios cerrados