Vuelve el Fútbol Base a finales de este mes (24 de Abril)

15 abril 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La FFIB anuncia el Inicio de las competiciones el Dia 24 con las categorias de Alevines,Benjamines y Prebenjamines en Mallorca, ibiza y Formentera  , en breve habra ampliación a esta importante noticia para el Fútbol Base de nuestras Illes
El Comite de competición ya trabaja pleno rendimiento para llevar acabo los calendarios que se calculan se deberan disputar en un maximo de 8 semanas

 

COMUNICADO FFIB

Torna el futbol i futbol sala dels menors de 12 anys a les illes. Afers Socials i Esports autoritza a reprendre la competició a prebenjamins, benjamins i alevins a partir de dia 24 d’abril.

Avui horabaixa ha tengut lloc una reunió telemàtica entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports i les federacions esportives, a la qual hi ha participat el president de la FFIB, Miquel Bestard. La consellera Fina Santiago ha comunicat que el Govern autoritza, donada la situació de la pandèmia amb baixos índexs de contagis, a reprendre la competició a partir de dissabte dia 24 d’abril per als menores de 12 anys.

La FFIB està enllestint un calendari que publicarà a la major brevetat possible i des de ja es posa a tramitar totes les fitxes federatives, més de 8.000 nins i nines de futbol i futbo sala. Per això, reclama als clubs la major celeritat possible per dur endavant les seves incripcions de fitxes federatives.

La FFIB es congratula que el Govern hagi escoltat la seva demanda i la dels clubs, que des de fa setmanes reclamen que els menors de 12 anys tornin competir, cosa que no poden fer des de març de 2020.

La@GOIB_Social    @esportsIB

comunica al president Miquel Bestard que AUTORITZA la tornada a la competició dels menors de 12 anys  , La FFIB treballa en un calendari per competir des del 24 d’abril #TotsJuntsFeimFutbol #SosFutbolBase

Comentarios cerrados