COMUNICADO FFIB ; Torna el futbol i futbol sala dels menors de 12 anys a les illes.

15 abril 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

 

Torna el futbol i futbol sala dels menors de 12 anys a les illes. Afers Socials i Esports autoritza a reprendre la competiciĂł a prebenjamins, benjamins i alevins a partir de dia 24 d’abril.

Avui horabaixa ha tengut lloc una reuniĂł telemĂ tica entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports i les federacions esportives, a la qual hi ha participat el president de la FFIB, Miquel Bestard. La consellera Fina Santiago ha comunicat que el Govern autoritza, donada la situaciĂł de la pandĂšmia amb baixos Ă­ndexs de contagis, a reprendre la competiciĂł a partir de dissabte dia 24 d’abril per als menores de 12 anys.

La FFIB estĂ  enllestint un calendari que publicarĂ  a la major brevetat possible i des de ja es posa a tramitar totes les fitxes federatives, mĂ©s de 8.000 nins i nines de futbol i futbo sala. Per aixĂČ, reclama als clubs la major celeritat possible per dur endavant les seves incripcions de fitxes federatives.

 

FFIB

Comentarios cerrados