COMUNICADO FFIB ; Torna el futbol i futbol sala dels menors de 12 anys a les illes.

15 abril 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

 

Torna el futbol i futbol sala dels menors de 12 anys a les illes. Afers Socials i Esports autoritza a reprendre la competició a prebenjamins, benjamins i alevins a partir de dia 24 d’abril.

Avui horabaixa ha tengut lloc una reunió telemàtica entre la Conselleria d’Afers Socials i Esports i les federacions esportives, a la qual hi ha participat el president de la FFIB, Miquel Bestard. La consellera Fina Santiago ha comunicat que el Govern autoritza, donada la situació de la pandèmia amb baixos índexs de contagis, a reprendre la competició a partir de dissabte dia 24 d’abril per als menores de 12 anys.

La FFIB està enllestint un calendari que publicarà a la major brevetat possible i des de ja es posa a tramitar totes les fitxes federatives, més de 8.000 nins i nines de futbol i futbo sala. Per això, reclama als clubs la major celeritat possible per dur endavant les seves incripcions de fitxes federatives.

 

FFIB

Comentarios cerrados