El IME organiza una nueva edición de Barridiades que llegará a trece barrios de Palma

30 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Les jornades són gratuïtes i ofereixen una àmplia proposta d’activitats infantils

 

Francisco Ducrós: “Barridiades té com a principal objectiu apropar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a nins i nines de manera amena, familiar i divertida, dins espais de convivència que afavoreixen les relacions intergeneracionals”

 

Palma, 26 de març de 2021.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) reprèn el programa trimestral de Barridiades amb una nova proposta de 13 jornades que es duran a terme a diferents barris de Palma del 3 d’abril al 26 de juny. Aquestes jornades ludicoesportives són completament gratuïtes i tindran lloc tots els dissabtes de 10.30 a 13.30 hores.

Les jornades estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys i comptaran amb una àmplia oferta d’activitats, com bàsquet, tennis, hoquei, tir amb arc, bàdminton, circuit de psicomotricitat, atletisme, futvòlei, slack line, petanca, escacs o cotxes de pedals. A més, els participants rebran un diploma esportiu personalitzat i una targeta amb les activitats i amb consells saludables.

 

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat la importància de fomentar l’activitat física de manera lúdica dins un entorn proper, “Barridiades té com a principal objectiu apropar la pràctica esportiva i els hàbits saludables a nins i nines de manera amena, familiar i divertida, dins espais de convivència que afavoreixen les relacions intergeneracionals.”

 

Les jornades mantindran tots els protocol de prevenció, seguint les recomanacions de la Conselleria de Salut i Consum. Entre d’altres mesures, les activitats es duran a terme en grups reduïts, els participants i els monitors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de mascareta.

 

El projecte de Barridiades pretén dinamitzar els barris a través de l’esport, fomentar valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació i els hàbits saludables. Per a assolir aquests objectius l’IME proposa tretze jornades per al segon trimestre de l’any:

 

3 d’abril, el Coll d’en Rabassa, plaça de l’Església

10 d’abril, la Indioteria, plaça de Miquel Riera i Perelló

17 d’abril, Son Costa, parc de la Fertilitzadora

24 d’abril, Son Cladera, plaça de les Cales de Mallorca

1 de maig, Can Capes, parc de Nelson Mandela

8 de maig, Son Ferriol, carrer de Sant Joan de la Creu

15 de maig, el Sindicat, plaça de Raimundo Clar

22 de maig, Son Fortesa Nord, carrer de Santa Maria Josepa

29 de maig, el Rafal Vell, carrer de Josep Maria Llompart

5 de juny, Nou Llevant, parc de Kristian Krekovic

12 de juny, Son Oliva, Pistes Esportives José M. Usandizaga

19 de juny, l’Arenal, plaça dels Nins

26 de juny, Verge de Lluc, carrer del Cardenal Cisneros

Comentarios cerrados