Èxit en l’aturada al minut 8 La gran majoria del futbol i futbol sala balear atura per reclamar que els menors de 12 anys juguin

29 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol Base

 

La gran majoria de clubs de les illes de futbol i futbol sala es varen adherir en aquest reclam perquè prebenjamins, benjamins i alevins juguin competició 13 mesos després.

Tot un èxit en aquesta iniciativa de la FFIB, que promovia l’aturada al minut 8′ al futbol balear per reclamar que els menors de 12 anys puguin competir. La Federació seguirà apostant per iniciatives reivindicatives.

La FFIB, en la seva aposta per reivindicar que els menors de 12 anys en categoria de prebenjamí, benjamí i aleví, puguin tornar a competir el més aviat possible, segueix fent esforços per visibilitzar la importància de fer justícia amb els menors que fa un any que no disputen competició oficial.

En aquest sentit, la FFIB va decretar el passat cap de setmana una aturada al minut 8 de la primera part en cada un dels partits de futbol i futbol sala que es disputin el pròxim cap de setmana a les nostres illes. A tots els partits, a tots els camps i pavellons i a totes les categories. La FFIB va fer possible aquesta iniciativa gràcies a la col·laboraciói del Comitè d’Àrbitres de les Illes, que contribuí en aquest acte reivindicatiu que durà només uns 30″ i automàticament es reprendre el partit.

Aquesta aturada és un gest solidari d’altres equips que poden jugar en favor dels seus companys de futbol i futbol sala base i serà una iniciativa més perquè les autoritats sanitàries entenguin que l’esport i el futbol és igual a salut. S’ha apostat pel minut 8′ de la primera part, atesos que és a futbol 8, les categories que no es permeten jugar, com una mena d’homenatge a aquests nins i nines.

 

FFIB

Comentarios cerrados