A partir de l’1 d’abril les piscines municipals recuperen els horaris habituals i es reinicien els cursets de l’IME

29 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

També es reactiven els programes de Nordic Walking Saludable i Barridiades 

A partir de l’1 d’abril les piscines de Son Moix i Rudy Fernández tornaran a obrir els horabaixes i es recuperen els horaris i la distribució d’espais establerts el mes de gener i que s’havien adaptat a causa de la limitació de l’ocupació màxima, per coincidència de l’activitat federada amb l’activitat esportiva d’ús lliure.

En relació amb els horaris de Pasqua, cal recordar que el Dijous Sant i el Divendres Sant, 1 i 2 d’abril, es manté l’horari dels festius; així, s’obriran els poliesportius de Son Moix, Germans Escalas i Rudy Fernández de 8 a 14.30 h i, com és habitual, es tancaran totes les instal·lacions el Diumenge i el Dilluns de Pasqua.

En marxa les 37 activitats de l’IME

Gràcies a l’ampliació d’ocupacions i d’activitats permeses, a partir del 3 d’abril es reinicien els cursets de natació, les escoles municipals, les activitats dirigides i el programa PAD de l’interior dels poliesportius, que es varen interrompre durant el mes de gener, amb el nombre màxim d’alumnes permès per a cada activitat.

En compliment de la normativa vigent serà obligatori usar mascareta a les activitats de sala.

D’altra banda, es tornen a posar en marxa les activitats de Barridiades i Nordic Walking Saludable, dos programes a l’aire lliure que tenen com a principal objectiu fomentar l’activitat física i els hàbits saludables entre la població.

Comentarios cerrados