Aturada al minut 8 de la primera part Acte reivindicatiu a tots els partits de les illes per reclamar que els menors de 12 anys juguin

25 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, FĂștbol
La FFIB, en la seva aposta per reivindicar que els menors de 12 anys en categoria de prebenjamí, benjamí i aleví, puguin tornar a competir el més aviat possible, es va sumar ahir al moviment SOS Futbol Base, convocant amb estrictes mesures de seguretat sanitària a més de 60 clubs de Mallorca. Ara, vol fer una passa més per visibilitzar la importància de fer justícia amb els menors que fa un any que no disputen competició oficial.

En aquest sentit, la FFIB decreta una aturada al minut 8 de la primera part en cada un dels partits de futbol i futbol sala que es disputin el prĂČxim cap de setmana a les nostres illes. A tots els partits, a tots els camps i pavellons i a totes les categories. La FFIB ha fet aquesta peticiĂł al ComitĂš d’Àrbitres de les Illes, que col·laborarĂ  en aquest acte reivindicatiu que durarĂ  nomĂ©s uns 30″ i automĂ ticament es reprendrĂ  el partit.

Aquesta aturada Ă©s un gest solidari d’altres equips que poden jugar en favor dels seus companys de futbol i futbol sala base i serĂ  una iniciativa mĂ©s perquĂš les autoritats sanitĂ ries entenguin que l’esport i el futbol Ă©s igual a salut. S’ha apostat pel minut 8′ de la primera part, atesos que Ă©s a futbol 8, les categories que no es permeten jugar, com una mena d’homenatge a aquests nins i nines.

Comentarios cerrados