Aturada al minut 8 de la primera part Acte reivindicatiu a tots els partits de les illes per reclamar que els menors de 12 anys juguin

25 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol
La FFIB, en la seva aposta per reivindicar que els menors de 12 anys en categoria de prebenjamí, benjamí i aleví, puguin tornar a competir el més aviat possible, es va sumar ahir al moviment SOS Futbol Base, convocant amb estrictes mesures de seguretat sanitària a més de 60 clubs de Mallorca. Ara, vol fer una passa més per visibilitzar la importància de fer justícia amb els menors que fa un any que no disputen competició oficial.

En aquest sentit, la FFIB decreta una aturada al minut 8 de la primera part en cada un dels partits de futbol i futbol sala que es disputin el pròxim cap de setmana a les nostres illes. A tots els partits, a tots els camps i pavellons i a totes les categories. La FFIB ha fet aquesta petició al Comitè d’Àrbitres de les Illes, que col·laborarà en aquest acte reivindicatiu que durarà només uns 30″ i automàticament es reprendrà el partit.

Aquesta aturada és un gest solidari d’altres equips que poden jugar en favor dels seus companys de futbol i futbol sala base i serà una iniciativa més perquè les autoritats sanitàries entenguin que l’esport i el futbol és igual a salut. S’ha apostat pel minut 8′ de la primera part, atesos que és a futbol 8, les categories que no es permeten jugar, com una mena d’homenatge a aquests nins i nines.

Comentarios cerrados