El castell de Bellver acollirà diumenge la 8a edició de la cursa Sant Silvestre Palma

24 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

 

 

La carrera es durà a terme amb distàncies de 5 i 10 km, amb un nombre màxim de 150 participants cadascuna

L’accés per a vehicles de l’entrada principal del castell estarà tancat de 8 a 12.15 h i el pàrquing fins a les 14 h

Palma, 24 de març de 2021. El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el gerent de Kumulus, David Thompson, han presentat avui al castell de Bellver la vuitena edició de la cursa popular Sant Silvestre Palma, que es durà a terme aquest diumenge amb dues distàncies, de 5 i 10 km. A l’acte, també hi ha assistit Esther Vidal, en representació d’AutoVidal.

A causa de la situació sanitària, aquesta cita anual es realitzarà en una data inusual a la tradicional i amb un nombre limitat de 150 participants per a cada distància. Les sortides seran a les 9 h i a les 12 h, dia 28 de març i s’aplicaran totes les mesures necessàries de seguretat sanitària.

Ducrós ha agraït l’esforç de l’organització per a reprendre l’esdeveniment: “diumenge arrancarà aquesta vuitena edició amb optimisme i amb la implicació de l’organització per a poder dur a terme les proves amb tots els protocols de prevenció”, ha destacat el regidor.

Per la seva banda, Thompson ha explicat que les inscripcions estan exhaurides i també ha exposat els aspectes tècnics, de seguretat, i el disseny del recorregut: “La cursa es durà a terme sobre un circuit de carrera a peu de cinc km, 4 de terra i 1 d’asfalt, que es desenvoluparà íntegrament dins el parc del castell de Bellver”.

L’accés per a vehicles de l’entrada principal del castell estarà tancat de 8 a 12.15 h i el pàrquing fins a les 14 h, encara que se’n mantindrà obert el pas per als vianants.

L’entrega de premis tindrà lloc a la zona de l’aparcament en dos torns, a les 10.30 i a les 13 h.

 

Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados