Balanç de la feina de la Fundació La Fundació ha ajudat 140 nins i nines a jugar aquesta temporada

23 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

 

La Fundació de la FFIB ha permès que 140 nins i nines amb famílies amb dificultats econòmiques juguin a futbol aquesta temporada gràcies a la Fundació La Caixa.

La Fundació de la FFIB, presidida per Miquel Bestard, segueix fent feina per ajudar els col·lectius més vulnerables en les seves diferents accions i campanyes. La més important, permetre que nins sense recursos juguin a futbol. Per al secretari a la Fundació de la FFIB, Joan Solano «estic orgullós de la feina d’equip de la Fundació i de la FFIB. Hi ha una Comissió Intregrada per 4 membres que, juntament amb el president Miquel Bestard, marcam la fulla de ruta de la Fundació a nivell social. La Fundació està creada per donar suport a persones amb problemes, tant a nivell de nins i nines que no poden jugar a futbol per problemes econòmics dels sues pares i de vulnerabilitat social i gràcies als convenis amb la Fundació La Caixa conseguim donar una ajuda als nins i pares i també als clubs. L’objectiu és que aquests nins no estiguin al carrer i puguin fer el que els hi agrada: jugar a futbol«.

Aquesta temporada 2020/21 la Fundació ha ajudat perquè 140 nins i nines puguin jugar a futbol als clubs de les illes. Per radiografiar una mica aquests menors als quals ajuda la Fundació, dels 140, 26 són de clubs de Mallorca, 6 de Menorca i 2 d’Eivissa. Per categories: 9 nines, 17 prebenjamins, 17 benjamins, 25 alevins, 25 infantils i 24 cadets del futbol base balear. «Que els pares i les mares tenguin clar que sempre donarem la solució per als nins i nines que no poden jugar a futbol per un problema econòmic, que es posin en contacte amb noltros perquè estudiarem tots els casos«.

2020

L’any 2020 la Fundació es va centrar en ajudar als més desfavorits durant la pandèmia. S’han fet campanyes d’aportacions i donacions a SOS Mamás, Cáritas o l’AECC. També es varen repartir tones i tones de material esportiu a la Índia i a Sudamèrica.

2021

Els objectius per a 2021 són seguir en aquesta línea, amb les limitacions econòmiques de la Fundació, amb una tresoreria molt limitada però que compta amb el gran suport de la Fundació La Caixa.

FFIB

 

 

Comentarios cerrados