La FFIB se suma al moviment SOS Futbol Base perquè els menors de 12 també juguin

22 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

La FFIB s’adhereix al moviment SOS Futbol Base i reunirà dimecres a les 12;00 hores a Son Malferit, una trobada amb clubs resptectant les mesures de seguretat.

A la fi, s’ha reprès la competició autonòmica el passat cap de setmana a Mallorca, Menorca i Formentera. Malauradament, a Eivissa la situació epidemiològica no ho permet però tenim l’esperança que aviat la baixada en la propagació del virus faci del nostre esport, un element més en la desescalada cap a la normalitat als terrenys de joc de la Pitiüsa del Nord.

És una enorme satisfacció per a tothom que el futbol regional torni a competir però ara més que mai, la Federació vol lluitar perquè els més petits també puguin jugar.

Perquè els menors de 12 anys fa un any que no juguen un partit oficial de lliga. . La FFIB ha reclamat des de fa temps que els més petits, prebenjamins, alevins i benjamins, puguin competir, a totes les reunions telemàtiques que ha mantingut amb la Conselleria d’Afers Socials i Esports.

Aquests nins i nines que entrenen a futbol des de fa mesos amb els seus equips han llençat un missatge clar: SOS i la FFIB s’hi vol sumar.

La FFIB farà una trobada ordenada amb un representant de cada club de l’illa de Mallorca que ho desitgi dimecres dia 24 de març a les 12:00 hores al camp de la Federació, Son Malferit.

 

  • Es farà una escrupolosa col·locació de cada representant de cada club. Amb una distància de seguretat garantida.
  • És necessari confirmar assistència per tal de d’ubicar a tothom com toca a la gespa.
  • No es permetrà cap tipus d’aglomeració o conversa múltiple que pugui ser un perill de contagi. Serà un acte ràpid per escenificar la nostra reivindicació.

FFIB

Comentarios cerrados