A Mallorca i Formentera es permetrà desde die 13 la presència de públic a les competicions d’àmbit estatal

11 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol Base, Fútbol Regional

 

Mallorca i Formentera

Pel que fa a Mallorca i Formentera, a partir de dissabte 13 de març poden tornar les competicions d’esports d’equip i de contacte exclusivament per a esportistes federats a partir de 12 anys, és a dir, a categoria infantil. A més, pel que fa als esportistes federats a partir de 6 anys, es permet la pràctica i un màxim de 3 entrenaments setmanals d’esports d’equip i de contacte amb possibilitat de contacte físic. Això sí, ha de ser en grups estables i sense canvis en la seva composició. Resta prohibit l’ús dels vestidors en els esports d’equip o de contacte, excepte en el cas dels desplaçaments interilles o d’equips provinents d’altres comunitats autònomes.

PÚBLIC

A les competicions esportives d’àmbit estatal es permet la presència de públic, amb una reducció de la cabuda al 50 % de la capacitat màxima autoritzada de la instal·lació i de 400 persones assistents en el cas que es tracti de competicions en instal·lacions descobertes com a màxim. En el cas d’instal·lacions cobertes, la reducció de la cabuda serà al 25 % de la capacitat màxima autoritzada de la instal·lació i 200 persones assistents com a màxim. En el cas de competicions esportives de menors d’àmbit autonòmic o insular, es permet l’assistència de dues persones acompanyants per menor, fins un màxim del 25 % de l’aforament.

Comentarios cerrados