Ponència de Jorge Almirón Segueixen les conferències formatives de l’Escola d’Entrenadors

4 marzo 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, Fútbol

 

 

 

L’Escola d’Entrenadors de la FFIB ha tengut avui un convidat d’excepció com és el tècnic Jorge Almirón, fins fa poc entrenador de l’Elx de Primera I amb tres títols aconseguits amb Lanús.

L’Escola du setmanes comptant amb el criteri, coneixeiments i participació de diferents entrenadors i professionals vinculats al futbol d’elit.

O fa través de videoconferències similar per als alumnes del curs d’entrenador professional.

Si fa uns dies va ser el torn de l’entrenador del RCD Mallorca, Luis García Plaza o de Xisco Muñoz, actual entrendor del Watford, de la English Football League Championship, segona lliga anglesa, avui ha estat Almirón.

Almirón ha oferit el seus coneixments i experiències com a técnic als alumnes del curs d’entrenador professional. Aquest tipus de ponències, organitzades per l’Escola d’Entrenadors són tot un èxit i la FFIB agraeix a tots i cadascuns del tècnics que hi han participat darrerament: a més de Muñoz o García Plaza, Pep Lluís Martí, Cedric Thyus, Miquel ‘Nano’ Soler, Oriol Romeu (actual jugador del Southampton), Miguel Ángel España (entrenador de porteros de las selecciones nacionales ), Emi González (psicòleg esportiu de l’Sporting de Gijón), entre d’altres, han estat protagonistes. Tots ells aportaren la seva experiencia i coneixements.

 

Fuente FFIB

Comentarios cerrados