Xerrada tècnica de Xisco Muñoz Segueix l’exitós cicle de conferències de l’Escola d’Entrenadors

23 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

L’Escola d’Entrenadors de la FFIBl du setmanes comptant amb el criteri, coneixeiments i participació de diferents entrenadors i professionals vinculats al futbol d’elit.

O fa través de videoconferències similar per als alumnes del curs d’entrenador professional.

 

Si fa uns dies va ser el torn de l’entrenador del RCD Mallorca, Luis García Plaza, ara va ser el momento de Xisco Muñoz, actual entrendor del Watford, de la English Football League Championship, segona lliga anglesa.

També ha dirigit el Dinamo de Tiblisi, on ha estat campió de lliga en dues ocasions. Va iniciar la seva trajectòria a les banquetes al 2016, al cos tècnic de Vicente Moreno. Muñoz va asolir una gran carrera com a futbolista, sent campió de lliga i UEFA amb el València, a més de subcampió de Copa del Rei amb el Recre, precisament contra el Mallorca, entre altres equips.

Xisco Muñoz oferí el seus coneixments i experiències com a técnic als alumnes del curs d’entrenador professional. Aquest tipus de ponències, organitzades per l’Escola d’Entrenadors són tot un èxit i la FFIB agraeix a tots i cadascuns del tècnics que hi han participat darrerament: a més de Muñoz o García Plaza, Pep Lluís Martí, Cedric Thyus, Miquel ‘Nano’ Soler, Oriol Romeu (actual jugador del Southampton), Miguel Ángel España (entrenador de porteros de las selecciones nacionales ), Emi González (psicòleg esportiu de l’Sporting de Gijón), entre d’altres, han estat protagonistes. Tots ells aportaren la seva interessant visió professional. El gran nivell d’aportacions de tècnics a l’Escola continuarà i no atura aquí i continua.

Comentarios cerrados