Visita del secretari general a la FFIB Manolo Bosch

22 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, FĂștbol

Manolo Bosch enllesteix la seva recuperaciĂł

Una notĂ­cia que feia temps volĂ­em compartir. El secretari de la FFIB, Manolo Bosch, ha visitat la FFIB, per despatxar informalment amb el president Miquel Bestard.

 

Una visita que feia molt de temps que el personal i els directius de la FFIB esperaven amb molta d’il·lusiĂł.

Manolo Bosch es va contagiar de la covid-19 dia 5 de desembre de 2020 i va romandre ingressat durant diverses setmanes a l’Hospital del Son Espases. DesprĂ©s d’una lenta recuperaciĂł, la seva millora Ă©s diĂ ria i tĂ© previst, si tot va com toca, reincorpar-se a la seva tasca durant el mes de març.

Al llarg d’aquest temps en quĂš ha estat ingressat, han estat moltes, les veus i protagonistes del mĂłn del futbol que s’han preocupat i interessat pel seu estat de salut que, afortunadament, torna a ser bo. Aviat el tornarem a tenir-lo amb les ganes de sempre a la seu de Palma!

 

Comentarios cerrados