El juvenil A derrota al Sporting Ciutat i amplia a 4 punts el seu lideratge

21 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Base

 

El juvenil A va vĂšncer ahir 0-1 al Sporting Ciutat de Palma en el camp Miguel Nadal, en un partit corresponent a la jornada 17, ajornat fa dues setmanes per coronavirus en la plantilla…

El juvenil A va vĂšncer ahir 0-1 al Sporting Ciutat de Palma en el camp Miguel Nadal, en un partit corresponent a la jornada 17, ajornat fa dues setmanes per coronavirus en la plantilla del nostre rival.

L’equip d’Álex Casas, amb aquest important triomf, amplia a 4 punts la seva distĂ ncia amb el segon, el Manacor. Es dĂłna la circumstĂ ncia que la prĂČxima jornada, s’enfronten segon (Manacor), contra tercer (Menorca), per la qual cosa torna a tenir el juvenil A balearico una gran oportunitat d’ampliar distĂ ncia classificatĂČria si Ă©s capaç de guanyar a l’Alaior a Menorca.

Sigui com sigui, nova victĂČria ahir de l’equip, treballada i sacrificada, sabent sofrir i amb les idees clares com a equip en una gran temporada fins al moment. MenciĂł especial per Susarte, autor del gol de la victĂČria, 15ÂȘ gol en el seu compte personal aquesta temporada. Pau va ser baixa i va entrar en el seu lloc el porter Mendy, ja que estava sancionat per expulsiĂł la passada jornada.

Premsa At.Baleares

Comentarios cerrados