A partir del 16 de febrer es reobren les piscines municipals, amb un màxim de dues persones per carril

17 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Atès el nou Acord del Consell de Govern, de dia 12 de febrer, pel qual s’amplien les excepcions per a la pràctica esportiva a les instal·lacions cobertes amb restriccions d’ocupació fins a l’1 de març, les piscines municipals reobriran les seves portes a partir del 16 de febrer, amb un màxim de dues persones per carril.

Per a donar servei al major nombre de persones usuàries, s’estableix un temps màxim d’ús de 45 minuts, amb accés per torns a les hores en punt: de 8 a 8.45 h, de 9 a 9.45 h¿sense reserva prèvia. Les persones majors de 65 anys i les persones amb mobilitat reduïda tindran preferència entre les 8 i les 10 h, així com per a escollir carril en cas de confluència amb altres usuaris.

En compliment de la normativa, els vestidors i les dutxes de l’interior es mantindran tancats. Es recomana dur el banyador posat i es disposaran cadires i bancs a la platja de piscina per a facilitar el canvi.

D’altra banda, s’han hagut d’adaptar temporalment els horaris per a no superar l’ocupació permesa per coincidència de l’activitat federada amb l’activitat esportiva d’ús lliure. Així, les piscines de Son Roca, Marga Crespí, Germans Escalas, Antoni Servera i S’Estel mantindran el seu horari habitual, Son Moix i Rudy Fernández obriran de dilluns a divendres fins a les 15 h, dissabtes de 15 a 21.30 h (Rudy Fernández de 8 a 21.30 h) i diumenges de 8 a 14.30 h, mentre que Xavi Torres obrirà dilluns i dimecres de 8 a 21.30 h, dimarts de 15 a 21.30 h, i divendres i dissabtes fins a les 14.30 h.

Durant aquesta fase els gimnasos d’abonats es mantindran tancats i no es reactivaran els cursets ni les activitats dirigides de l’interior dels poliesportius.

Com a conseqüència de la limitació d’ocupació, durant aquest període no es tramitaran renovacions o noves altes d’abonaments, bons ni accessos d’un dia.

En relació amb les devolucions, es tornarà pel mateix sistema de pagament la part proporcional dels rebuts pel temps que les instal·lacions han estat tancades.

 

Fecha publicació original: 15 de febrer de 2021

Comentarios cerrados