La Fundació del ATB organitza un menjador social per a SOS Mamàs

16 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol, Fútbol de 2B

 

La Fundació de l’Atlètic Balears ha tornat a col·laborar una vegada més amb SOS Mamàs. El president de la Fundació, Ingo Volckmann, va voler aportar el seu granet de sorra per a ajudar a dones i nens d’aquesta associació en un context social i econòmic molt complicat. A través del BAR ATB, la Fundació ha volgut donar fins a 100 menús de pasta recentment feta en el dia d’avui. El club ha comptat amb el suport incondicional de la Federació de Penyes i Fanàtiks, amb qui porta mesos coordinant-se mitjançant l’acció de facilitar un menjador social balearico. Jugadores del ATBFEM, Lucia i Mackenzie i del juvenil Riera i Vázquez, així com el seu entrenador del B, Guiem Roig, han ajudat en la distribució al costat dels peñistas. El club ha comptat amb el suport logístic del seu patrocinador principal, Hyundai Proa Automoció, mitjançant l’ús del transport i de Coca-cola, un altre patrocinador que ha facilitat gènere. Per part del club, ha assistit el director de Màrqueting i Comercial, Lawrence Mommenthal, qui ha realitzat les següents declaracions:

Lawrence Mommenthal: «Estem novament en SOS Mamàs, associació que fa una gran labor ajudant a mares amb dificultats econòmiques. La idea de posar el nostre granet de sorra i ajudar en el dia d’avui a través de menjar en aquests moments tan difícils de crisi econòmica i sanitària va néixer del president de la Fundació, Ingo Volckmann, que també és el nostre president i propietari del club. Agraeixo enormement a la Federació de Penyes i a Fanàtiks, que de seguida van voler sumar-se a la iniciativa per a ajudar-nos en el repartiment, el mateix que jugadores de la nostra secció femenina o del juvenil b, tant jugadors com cos tècnic. Agraeixo també als nostres patrocinadors Hyundai Proa Automoció i Coca-Cola per ajudar-nos en aquesta iniciativa social«.

Per part de la Federació de Penyes del ATB, el seu president Vicenç Amengual, ha volgut destacar que «des del primer moment que vam saber la idea de la Fundació del club d’elaborar menjar casolà i reprendre el menjador social que la Federació, Fanàtiks i el club ja feia des de l’inici de la pandèmia, vaig pensar que era una gran idea. Avui s’ha pogut alimentar a 100 persones i està molt bé però hem de lluitar perquè tingui una continuïtat i no es quedi aquí«.

Acen Maestre, responsable de SOS Mamàs, que porta tota la vida ajudant a centenars de mares amb dificultats, ha assegurat que «com balearica estic molt orgullosa, però com a presidenta de SOS Mamàs encara més. Esteim vinculant solidaritat amb esport amb un moviment com és el ATB, amb ajuda i alimentació. Estic en un núvol, perquè s’ha ajuntat tot com una família, un moviment preciós. La gent necessita un plat de menjar i que el ATB, que porta temps involucrat i secundi d’aquesta manera, per a mi és un gran assoliment, són nostres».

 

Premsa ATB

Comentarios cerrados