Els nous abonats al CTEIB hauran d’estar federats

9 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
L’objectiu Ă©s dedicar progressivament mĂ©s espai a l’esport federat i de tecnificaciĂł
La conselleria d’Afers Socials i Esports, a travĂ©s de la direcciĂł general d’Esports, ha modificat els criteris d’abonament esportiu del Centre de TecnificaciĂł Esportiva Illes Balears (CTEIB). A partir d’avui, no es podran apuntar nous abonats que no estiguin federats a nivell autonĂČmic o estatal. L’objectiu Ă©s que, de manera progressiva, sigui un espai centrat en la tecnificaciĂł esportiva.
La decisiĂł de la Conselleria persegueix reduir la saturaciĂł en la instal·laciĂł, i prioritzar l’Ășs dels espais esportius per part dels esportistes de tecnificaciĂł, perfeccionament i alt rendiment esportiu. En definitiva, el canvi persegueix un millor funcionament del CTEIB i adaptat al model pel quĂš ha apostat el Govern.
La nova proposta llançada avui cerca donar prioritat als diferents programes de tecnificaciĂł esportiva que entrenen al centre. No obstant, es mantindran els abonats no federats que estan donats d’alta actualment. En el cas de que l’abonat es doni de baixa o no renovi el seu abonament en un termini establert, no es podrĂ  tornar a donar d’alta sense estar federat en un esport especĂ­fic del que es pugui realitzar a les instal·lacions del CTEIB.
Hi ha una sùrie d’excepcions que es mantenen:
‱ Es mantĂ© la possibilitat de que entitats responsables de formacions reglades, federatives o organitzades per la FundaciĂł per a l’Esport Balear puguin continuar accedint al CTEIB, independentment de que els seus membres estiguin federats o no.
‱ Poden continuar accedint, com fins ara, les acadĂšmies de preparaciĂł a cossos de l’administraciĂł pĂșblica i grups d’entrenament que es preparen per accedir a ensenyaments reglats, aixĂ­ com entitats que treballin amb col‱lectius socialment vulnerables.
‱ Es mantĂ© que els clubs i escoles d’iniciaciĂł amb menors de 16 anys que no tenguin accĂ©s a cap altre instal·laciĂł ho puguin seguir fent al CTEIB.

Comentarios cerrados