Xerrada tècnica de Luis García Plaza , L’Escola d’Entrenadors aposta per conferències per als alumnes del curs d’entrenador professional

2 febrero 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

L’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol du setmanes comptant amb el criteri, coneixeiments i participació de diferents entrenadors i professionals vinculats al futbol d’elit. Ahir va ser el torn de l’entrenador del RCD Mallorca, Luis García Plaza, qui dirigeix l’actual líder de Segona A. El tècnic té una gran experiència a banquetes de l’elit del futbol espanyol com Elx, Llevant, Vila-real o Getafe, a més d’have entrenat a la Xina o l’Arabia Saudita. A Espanya ha dirigit devers 300 partits oficials. Ahir es va sotmetre a tot tipus de preguntes dels alumnes de l’Escola qui li demanaren conceptes tàctics i tècnics de preparació de plantilles i partits en el futbol actual. Una classe magistral d’un entrenador que a més va demostrar la seva gran amabilitat i predisposició.

Fa pocs dies, va ser el ja ex entrenador del Leganés, el mallorquí Pep Lluís Martí, qui va aportar també la seva experiència a través d’una videoconferència similar per als alumnes del curs d’entrenador professional. Aquest tipus de ponències, organitzades per l’Escola d’Entrenadors són tot un èxit i la FFIB agraeix a tots i cadascuns del tècnics que hi han participat darrerament: Cedric Thyus, Miquel ‘Nano’ Soler, Oriol Romeu (actual jugador del Southampton), Miguel Ángel España (entrenador de porteros de las selecciones nacionales ), Emi González (psicòleg esportiu de l’Sporting de Gijón), entre d’altres. Tots ells aportaren la seva interessant visió professional), o els mencionats Pep Lluís Martí i Luis García Plaza. El gran nivell d’aportacions de tècnics a l’Escola continuarà i no atura aquí i continuarà.

 

FFIB

Comentarios cerrados