Pep Lluís Martí participa a un gran cicle de ponències formatives a l’Escola d’Entrenadors

21 enero 2021 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

 

L’Escola d’Entrenadors de la Federació de Futbol du setmanes comptant amb el criteri, coneixeiments i participació de diferents entrenadors i professionals vinculats al futbol d’elit. Fa pocs dies, va ser l’entrenador del Leganés, el mallorquí Pep Lluís Martí, qui va aportar la seva experiència a través d’una videoconferència per als alumnes del curs d’entrenador professional. La FFIB agraeix la seva predisposició i ganes de participar en aquests tipus d’esdeveniment formatiu.

No només Pep Lluís Martí ha oferit la seva pràctica en forma de ponència, l’Escola d’Entrenadors de la FFIB agraeix a tots i cadascuns del tècnics que hi han participat darrerament: Cedric Thyus, Miquel ‘Nano’ Soler, Oriol Romeu (actual jugador del Southampton), Miguel Ángel España (entrenador de porteros de las selecciones nacionales ), Emi González (psicòleg esportiu de l’Sporting de Gijón), entre d’altres. Tots ells aportaren la seva interessant visió professional). El gran nivell d’aportacions de tècnics a l’Escola continuarà i no atura aquí.

 

FFIB

Comentarios cerrados