L’ETB Calvià i la UD Ibiza Gasifred volen consolidar-se a la part alta de la Segona B de futbol sala

29 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

Amb vuit partits disputats fins al moment, els dos representants balears a la Segona Divisió B de futbol sala tornaran a la competició la pròxima setmana. I ho faran ben posicionats al seu subgrup. L’ETB Calvià Palma Futsal és ara mateix segon a la classificació, a quatre punts del líder, l’Hospitalet. Per la seva banda, la UD Ibiza Gasifred Ciutat d’Eivissa ocupa el sisè lloc i es troba a només dos del quart classificat, l’Escola Pia Sabadell. Els pitiüsos, que han pujat enguany de categoria, cerquen la quarta plaça que els evitaria haver de disputar la fase per la permanència. Un objectiu, el de la salvació, que enguany l’aconseguiran només cinc dels dotze equips que juguin aquesta segona fase.

LEER MAS

Comentarios cerrados