Copa del Rei ; Tres equips de les illes passen de ronda

18 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

El RCD Mallorca, la UD Ibiza i la Peña Deportiva es classifiquen per a la segona ronda de Copa del Rei. El Poblense encara ha de jugar el seu partit contra l’Olot, en ser suspès per un positiu de Covid-19 a l’equip pobler.

Ahir el Mallorca va guanyar 0-1 al Guijuelo i avui la UD Ibiza ha guanyat 2-1 en la pròrroga al Compostela mentre que la Peña ha golejat 4-1 al Tarazona. Malauradament, ahir Atlético Baleares i CD Ibiza caigueren contra Fuenlabrada i Sabadell respectivament. Tampoc es classificà el Cardassar, partit que es dugué totes les mirades en enfrontar-se a l’Atlético de Madrid en una gran festa per al poble i el futbol balear en general amb una magnífica organització local.

 

FFIB

Comentarios cerrados