Restriccions al futbol territorial ; Noves mesures per frenar la propagació de la pandèmia

15 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria:

El Govern ha aprovat avui dilluns que l’illa de Mallorca passi a la fase 4, degut a que la seva situació epidemiològica és de risc extrem. En el cas de Menorca es passarà a Nivell 3, Eivissa a Nivell 2 i Formentera es manté al Nivell 1. El president de la FFIB, Miquel Bestard, ha conegut en primera persona avui dematí totes aquestes mesures a una videoconferència convocada per la Conselleria d’Afers Socials amb la resta de federacions esportives.

Aquestes són les mesures que hauran de seguir tots els equips del futbol federat a les Balears depenent de l’illa que visquin. La FFIB demana molta responsabilitat, prudència i sentit comú per tal de poder garantir que al gener el futbol regional i de base tornarà i cap competició més s’aturarà.

A Mallorca – Nivell 4

1. Es paralitza tota activitat (entrenament i competició) amb contacte físic fins dia 28 de desembre i, molt probablement, fins dia 11 de gener.

2. Es suspenen competicions autonòmiques en el cas que hi hagi un enfrontament contra un equip mallorquí.

3. Els entrenaments d’equips nacionals seguiran amb normalitat. Les competicions nacionals passen a un 25% d’aforament fins un màxim de 200 a l’interior del pavelló.

4. Els entrenaments d’equips insulars i autonòmics es podran fer sense contacte fisic i només es podran realitzar dos entrenaments com a màxim a la setmana.

 

A Menorca – Nivell 3

1. Es prohibeix l’ús dels vestidors.

2. L’aformanent passa de 50% a 25% fins un màxim de 1.000 persones.

 

A Eivissa – Nivell 2

1. Es poden utilitzar vestidors amb un 30% de capacitat.

2. L’aforment passa de 25% a 50% fins un maxim de 1.500 persones.

 

A Formentera – Nivell 1

Sense canvis

 

FFIB

Comentarios cerrados