L’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat inverteix uns 48.000 euros en millorar les pistes esportives de Son Gibert al Rafal Nou

14 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les obres inclouen l’adequació dels accessos a les pistes que compliran amb la normativa d’accessibilitat i han contribuït a generar 10 llocs de feina

Hila: “ Invertim en barris, la Palma que funciona és important per disposar d’una ciutat amb uns millors serveis i instal·lacions. Les pistes de Son Gibert, com les d’Orson Welles i plaça Alexander Fleming, necessitàven una posada a punt”

 

Aquesta actuació s’emmarca en el pla de millora de pistes esportives de les barriades amb el qual l’àrea ja ha millorat les pistes d’Orson Welles a Son Gotleu i les de la plaça Alexander Fleming al barri d’Arxiduc

 

Palma, 14 de desembre de 2020.- El batle de Palma, Jose Hila, juntament amb la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor i el coordinador general de l’àrea, Luis Sureda i el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira, han visitat avui les obres de demolició, asfaltat i polit de les dues pistes esportives situades al parc de Son Gibert, al barri del Rafal Nou, que estan pràcticament enllestides i que han permès crear 10 llocs de feina.

 

El batle ha destacat aquesta inversió als barris de Palma. “És important la Palma que funciona per tenir una ciutat amb uns millors serveis i instal·lacions. Aquestes pistes, com les d’Orson Welles i les de la plaça Alexander Fleming, necessitaven una posada a punt”, ha dit.

 

Aquesta actuació forma part del pla de millora de pistes esportives a les barriades que està executant l’àrea d’Infraestructures i Accessibilitat durant el darrer trimestre amb l’objectiu d’anar fent realitat el Pla de Barris per millorar de forma integral l’espai públic dels barris de Palma, especialment aquells més perifèrics.

 

En aquest sentit, durant el darrer mes s’han realitzat a les dues pistes esportives de Son Gibert, una destinada a adults i l’altre a infants, una posada a punt per renovar tot el paviment que ha consistit en demolir i excavar el paviment existent, que estava deteriorat i obsolet, asfaltar-lo i pol·lir-ho de nou.

 

Aquesta actuació es complementa amb la pavimentació amb un formigó de color dels camins perimetrals d’accés a les pistes, tant des de l’aparcament i l’interior del parc, que s’adequaran perquè compleixin amb la normativa d’accessibilitat. Així mateix, mitjançant les brigades municipals, s’ha realitzat un nou tancament de les pistes.

 

Uns 130.000 euros invertits en millores a les pistes esportives de les barriades

 

A més d’aquesta actuació durant les darreres setmanes s’està duent a terme l’adequació de les pistes esportives i dels locals destinats a associacions situats a plaça Alexander Fleming, al barri d’Arxiduc, amb una inversió aproximada de 7.000 euros que ha consistit en adequar els locals de les associacions que presentaven alguns problemes de corrosió i la reparació de fissures a les pistes esportives, a més de la reparació de porteries i dels tancaments de les pistes.

 

A principi de novembre, a més quedà enllestida la reforma integral de les pistes esportives de bàsquet, futbet i petanca del parc d’Orson Welles, al barri de Son Gotleu, a les quals es varen invertir 75.000 euros que contribuïren a generar 7 llocs de feina. Amb tot, durant els darrers dos mesos, l’àrea d’Infraestructures i accessibilitat haurà invertit uns 130.000 euros en millorar pistes esportives situades a tres barris de Palma.

Comentarios cerrados