Conselleria d’Afers Socials i Esports

14 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Queden suspeses les competicions esportives federades d’equips mallorquins a la categoria autonòmica fins al 28 de desembre El Govern redueix els aforaments del públic mallorquí a un màxim de 400 persones a l’exterior i de 200 a l’interior

El Govern redueix els aforaments del públic mallorquí a un màxim de 400 persones a l’exterior i de 200 a l’interior

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferència a les diferents federacions esportives les restriccions aprovades avui a l’àmbit de l’esport després que Mallorca hagi passat al nivell 4, el nivell que indica el risc extrem de contagi de la COVID-19.

A partir de la seva publicació demà al BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonòmiques que estaven previstes a Mallorca o que hi participés un equip mallorquí.

En aquest nou nivell 4 a la què ha entrat Mallorca només es podran realitzar dos entrenaments com a màxim a la setmana en els esports d’equip i de contacte.

Els aforaments de públic a les competicions esportives permeses a Mallorca també s’han vist modificades. A les instal·lacions descobertes es manté la reducció del 50% però el nombre màxim de persones a les que es podrà arribar s’ha reduït a 400.

En el cas d’instal·lacions cobertes, com pavellons, la reducció de l’aforament serà del 25% amb un màxim de 200 persones com a públic.

A les proves esportives individuals el nombre de participants no podrà ser superior a 50 persones.

En el cas de les sales de musculació i les activitats dirigides en sala l’aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides mencionades.

Conselleria d’Afers Socials i Esports

 

Comentarios cerrados