Conselleria d’Afers Socials i Esports

14 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Queden suspeses les competicions esportives federades d’equips mallorquins a la categoria autonĂČmica fins al 28 de desembre El Govern redueix els aforaments del pĂșblic mallorquĂ­ a un mĂ xim de 400 persones a l’exterior i de 200 a l’interior

El Govern redueix els aforaments del pĂșblic mallorquĂ­ a un mĂ xim de 400 persones a l’exterior i de 200 a l’interior

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, ha comunicat per videoconferĂšncia a les diferents federacions esportives les restriccions aprovades avui a l’àmbit de l’esport desprĂ©s que Mallorca hagi passat al nivell 4, el nivell que indica el risc extrem de contagi de la COVID-19.

A partir de la seva publicaciĂł demĂ  al BOIB, i fins al 28 de desembre, queden suspeses les competicions d’esport federat d’equip i de contacte de les diferents categories autonĂČmiques que estaven previstes a Mallorca o que hi participĂ©s un equip mallorquĂ­.

En aquest nou nivell 4 a la quĂš ha entrat Mallorca nomĂ©s es podran realitzar dos entrenaments com a mĂ xim a la setmana en els esports d’equip i de contacte.

Els aforaments de pĂșblic a les competicions esportives permeses a Mallorca tambĂ© s’han vist modificades. A les instal·lacions descobertes es mantĂ© la reducciĂł del 50% perĂČ el nombre mĂ xim de persones a les que es podrĂ  arribar s’ha reduĂŻt a 400.

En el cas d’instal·lacions cobertes, com pavellons, la reducciĂł de l’aforament serĂ  del 25% amb un mĂ xim de 200 persones com a pĂșblic.

A les proves esportives individuals el nombre de participants no podrĂ  ser superior a 50 persones.

En el cas de les sales de musculació i les activitats dirigides en sala l’aforament serà del 30% amb un màxim de sis persones en el cas de les activitats dirigides mencionades.

Conselleria d’Afers Socials i Esports

 

Comentarios cerrados