CCE SANT LLUIS ; Sense temps per a lamentacions

14 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

L’equip de VĂ­ctor PĂ©rez va caure de manera contundent  Los Nogales (4-0) davant el CD Migjorn en un partit que es va posar costa amunt des del moment en el qual els locals es van posar per davant en el minut tres. Els blaus, totalment desconeguts en el dia d’ahir, van facilitar molt el treball al seu rival, que sense desmerĂšixer els seus mĂšrits que van ser varis, no van trobar competĂšncia davant un Sant LluĂ­s que va estar molt per sota del seu nivell habitual. El gol just iniciar-se el partit de Juanfran desprĂ©s d’una falta directa (1-0, min. 3) va ser la primera pedra en el camĂ­ que van trobar els lluisseres. A partir d’aquest moment els de Joan Barber es van mostrar com un equip millor plantat en el terreny de joc, amb mĂ©s ofici que el visitant que no crear la seva primera ocasiĂł de perill fins al 31, amb un xut alt de Santi desprĂ©s d’una rĂ pida contra iniciada pel meta Llorenç. Abans d’aquesta primera ocasiĂł, els locals havien anotat el segon tant, novament obra de Juanfran, desprĂ©s d’aprofitar un error en la sortida dels de Ses Canaletes, que agafar als defensors descol·locats. Acabat el primer temps no hi havia cap dubte que molt havia de millorar el Sant LluĂ­s si volia donar la volta al partit.

Al descans, el tĂšcnic lluisser va moure la banqueta, i els primers 15 minuts de segon temps una mica de millora es percebia, no obstant aixĂČ, no era suficient, els errors defensius i la falta de continuĂŻtat amb l’esfĂšric en el seu poder donaven a entendre que els de PĂ©rez no estaven en el seu millor dia.

En l’haver de les ocasions lluisseres nomĂ©s un tret de Juan Carlos en el 75 que Rai va desviar a cĂłrner va ser dels pocs moments que el porter local va haver d’aparĂšixer. En els Ășltims 10 minuts de trobada, dos serveis de cantonada, practicament consecutius van servir als de Barber per a augmentar distĂ ncia. Primer va ser Jona que va rematar de cap a plaer a l’interior d’àrea (3-0, min. 81) i desprĂ©s Josep Sales de gol olĂ­mpic el que va anotar el definitiu 4-0 amb el temps gairebĂ© complert.

No hi ha temps per a lamentacions, es tracta d’analitzar tot, aprendre dels errors i trobar una dinĂ mica millor que la de les Ășltimes trobades, sense por a ningĂș i amb afany de tornar a ser l’EQUIP aguerrit, alegre i contundent del passat mĂ©s recent. Reconduir la situaciĂł Ă©s el primer objectiu per a tirar endavant, queda temps i hi ha nivell per a demostrar-ho, ara nomĂ©s falta treballar-ho.

FITXA TECNICA

Comentarios cerrados