CCE SANT LLUIS ; Sense temps per a lamentacions

14 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’equip de Víctor Pérez va caure de manera contundent  Los Nogales (4-0) davant el CD Migjorn en un partit que es va posar costa amunt des del moment en el qual els locals es van posar per davant en el minut tres. Els blaus, totalment desconeguts en el dia d’ahir, van facilitar molt el treball al seu rival, que sense desmerèixer els seus mèrits que van ser varis, no van trobar competència davant un Sant Lluís que va estar molt per sota del seu nivell habitual. El gol just iniciar-se el partit de Juanfran després d’una falta directa (1-0, min. 3) va ser la primera pedra en el camí que van trobar els lluisseres. A partir d’aquest moment els de Joan Barber es van mostrar com un equip millor plantat en el terreny de joc, amb més ofici que el visitant que no crear la seva primera ocasió de perill fins al 31, amb un xut alt de Santi després d’una ràpida contra iniciada pel meta Llorenç. Abans d’aquesta primera ocasió, els locals havien anotat el segon tant, novament obra de Juanfran, després d’aprofitar un error en la sortida dels de Ses Canaletes, que agafar als defensors descol·locats. Acabat el primer temps no hi havia cap dubte que molt havia de millorar el Sant Lluís si volia donar la volta al partit.

Al descans, el tècnic lluisser va moure la banqueta, i els primers 15 minuts de segon temps una mica de millora es percebia, no obstant això, no era suficient, els errors defensius i la falta de continuïtat amb l’esfèric en el seu poder donaven a entendre que els de Pérez no estaven en el seu millor dia.

En l’haver de les ocasions lluisseres només un tret de Juan Carlos en el 75 que Rai va desviar a córner va ser dels pocs moments que el porter local va haver d’aparèixer. En els últims 10 minuts de trobada, dos serveis de cantonada, practicament consecutius van servir als de Barber per a augmentar distància. Primer va ser Jona que va rematar de cap a plaer a l’interior d’àrea (3-0, min. 81) i després Josep Sales de gol olímpic el que va anotar el definitiu 4-0 amb el temps gairebé complert.

No hi ha temps per a lamentacions, es tracta d’analitzar tot, aprendre dels errors i trobar una dinàmica millor que la de les últimes trobades, sense por a ningú i amb afany de tornar a ser l’EQUIP aguerrit, alegre i contundent del passat més recent. Reconduir la situació és el primer objectiu per a tirar endavant, queda temps i hi ha nivell per a demostrar-ho, ara només falta treballar-ho.

FITXA TECNICA

Comentarios cerrados