Present de l’elit esportiu amb Alejandra Quirante i passat amb Blanca Gil

11 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria:

La jugadora de bàsquet de Lliga Endesa afronta una lesió complicada i la millor waterpolista de la història, ja retirada, reconeix les dificultats que afronta després d’estar a l’elit de l’esport

Escolta aquí Ellesport.

Què passa quan una jugadora que ho ha aconseguit gairebé tot a l’elit de l’esport es retira? Moltes esportistes passen a l’oblit, és el cas de Blanca Gil, la millor jugadora de waterpolo de la història. A Ellesport repassam amb l’exwaterpolista la seva trajectòria, i ens conta la crua realitat que viu en molts de casos un esportista d’elit, com és el seu, quan es retira.

Per altra banda, la mallorquina Alejandra Quirante, jugadora de primera divisió de bàsquet de la Lliga Endesa, afronta en l’actualitat una lesió complicada, de la qual espera recuperar-se aviat i tornar a la competició. Ella és l’exemple contrari, viu el seu millor moment com esportista, però diu encara li queden molts somnis per complir.

ib3

Comentarios cerrados