C.E.Constancia ; Homenatge als socis que ens han deixat durant els darrers mesos

1 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El passat dissabte dia 28 de novembre, a la prĂšvia del partit contra el Ferriolense, la directiva del Club Esportiu ConstĂ ncia va voler recordar a quatre socis que ens han deixat aquests darrers mesos. Quatre seguidors/ores incondicionals que com molts altres socis han acompanyat sempre al nostre equip i han format i formaran sempre part de la nostra famĂ­lia constanciera.

Per aixĂČ, volem tenir aquest record per a ells, per la seva il·lusiĂł i aficiĂł cap al ConstĂ ncia i per tants de dies d’acompanyar i donar suport al nostre Club.

AixĂ­ tinguem en la memĂČria a:

Luisa MartĂ­nez Chico

Joan Maura Llompart

Catalina Gual Coll

Ramon Ferrer Palmer

TambĂ© volem tenir un record especial per l’exjugador Miquel Vaquer que tambĂ© ens ha deixat durant aquests darrers mesos. Un jugador que molts de capvespres va fer contenta a la nostra aficiĂł i que va crear aficiĂł entre els mĂ©s jovenets.

Moltes grĂ cies a tots ells i a les seves famĂ­lies.

Descansin en pau

CE Constancia

Comentarios cerrados