C.E.Constancia ; Homenatge als socis que ens han deixat durant els darrers mesos

1 diciembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El passat dissabte dia 28 de novembre, a la prèvia del partit contra el Ferriolense, la directiva del Club Esportiu Constància va voler recordar a quatre socis que ens han deixat aquests darrers mesos. Quatre seguidors/ores incondicionals que com molts altres socis han acompanyat sempre al nostre equip i han format i formaran sempre part de la nostra família constanciera.

Per això, volem tenir aquest record per a ells, per la seva il·lusió i afició cap al Constància i per tants de dies d’acompanyar i donar suport al nostre Club.

Així tinguem en la memòria a:

Luisa Martínez Chico

Joan Maura Llompart

Catalina Gual Coll

Ramon Ferrer Palmer

També volem tenir un record especial per l’exjugador Miquel Vaquer que també ens ha deixat durant aquests darrers mesos. Un jugador que molts de capvespres va fer contenta a la nostra afició i que va crear afició entre els més jovenets.

Moltes gràcies a tots ells i a les seves famílies.

Descansin en pau

CE Constancia

Comentarios cerrados