El Pabellón Municipal Josep Amengual, más sostenible gracias a la nueva iluminación LED

30 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Amb aquesta inversió s’aconsegueix la reducció anual de més de 4.000 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera i un estalvi del 63,5% del consum energètic

 

Francisco Ducrós: “Amb la incorporació de tecnologia LED aconseguim reduir l’empremta ecològica i augmentar el rendiment energètic i la qualitat del servei de les instal·lacions esportives gràcies a una notable reducció d’emissions de CO2, de consum, i una important millora de les condicions lumíniques”

 

Palma, 30 de novembre de 2020. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista del Pavelló Municipal Josep Amengual, ubicada al barri del Molinar. Concretament, s’han substituït les 24 campanes halògenes de 400 W per 24 focus LED de 146 W per un import de 19.020,46 euros, amb l’IVA inclòs.

Amb aquesta actuació s’aconsegueix la reducció anual de més de 4.000 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera i una important millora de l’eficiència energètica del pavelló, amb l’estalvi de 6.096 W/h, la qual cosa representa un 63,5% menys de consum energètic.

 

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l’aposta de l’IME per la sostenibilitat: “Amb la incorporació de tecnologia LED aconseguim reduir l’empremta ecològica i augmentar el rendiment energètic i la qualitat del servei de les instal·lacions esportives gràcies a una notable reducció d’emissions de CO2, de consum, i una important millora de les condicions lumíniques. És una passa més en el compromís municipal per la sostenibilitat” ha manifestat.

D’altra banda, també s’optimitza la distribució i la millora el flux lumínic, amb 20.000 lúmens per focus, que tenen una vida útil de 70.000 h i una garantia de 5 anys.

Premsa Ajuntament Palma

Comentarios cerrados