PREVIA CCE SANT LLUIS – SP. SANTA PONSA (FEMENI)

28 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
CCE SANT LLUIS

CCE SANT LLUIS

El femenĂ­ autonĂČmica torna una altra vegada aquest cap de setmana a Ses Canaletes per a enfrontar-se aquest diumenge al Sp. Santa Ponsa a partir de les 13.00 hores. Els dos quadres que s’han posicionat en la part alta de la taula, primer i segon respectivament, es tornen a veure les cares desprĂ©s de l’enfrontament del cap de setmana passat en feu mallorquĂ­ (1-2). Separats per tan sols tres punts en la classificaciĂł a favor de les de Zurbano, el partit es presenta com un dels enfrontaments mĂ©s importants de cara al futur de tots dos equips en la categoria, si volen accedir a la fase final per l’ascens a primera nacional.

Les de Zurbano encadenen tres victĂČries consecutives en sengles partits, i presenten uns nĂșmeros similars a les calvianeras, 5 gols a favor per 2 en contra, un menys encaixat que les de Paco Cobo per igual registre a favor entre tots dos. De fet, el seu encert de cara a porta en els inicis de partits i instants finals abans del descans estar marcant la diferĂšncia, de moment, davant els seus rivals que a priori es presenten com a directes.

L’excel·lent rendiment del Sant LluĂ­s a domicili Ă©s tambĂ© un aspecte que convida a l’esperança en les seves dues primeres sortides, i mĂ©s, davant els seus dos rivals directes (SĂłn Sardina At. i Santa Ponsa). Tal com ha assegurat Javier Zurbano en l’Ășltima roda de premsa, la clau del duel estarĂ  en l’aprofitament dels errors contraris. Confia a mantenir la intensitat i ganes mostrades davant les de Paco Cobo i sumar tres punts que poden ser un llosa molt gran per als seus rivals.

Objectiu complicat per a les lluisseras, que recuperen per a la trobada a Laura Ruiz i Paula Licona respecte a l’enfrontament a Santa Ponsa i la millora d’Eli Orfila que arrossegava problemes fĂ­sics les Ășltimes setmanes i que va forçar en els Ășltims instants de partit en Santa Ponsa per a donar una mĂ  a les seves companyes.

Un esdeveniment per a no perdre’s i que es podrĂ  seguir-se en directe a travĂ©s del nostre canal de Youtube per als espectadors que no puguin desplaçar-se a Ses Canaletes.

Declaracions Javier Zurbano i Agueda Pira


El femenino autonĂłmica vuelve otra vez este fin de semana a Ses Canaletes para enfrentarse este domingo al Sp. Santa Ponsa a partir de las 13:00 horas. Los dos cuadros que se han posicionado en la parte alta de la tabla, primero y segundo respectivamente, se vuelven a ver las caras tras el enfrentamiento del fin de semana pasado en feudo mallorquĂ­n (1-2). Separados por tan solo tres puntos en la clasificaciĂłn a favor de las de Zurbano, el partido se presenta como uno de los enfrentamientos mĂĄs importantes de cara al futuro de ambos equipos en la categorĂ­a si quieren acceder a la fase final por el ascenso a primera nacional.

Las de Zurbano encadenan tres victorias consecutivas en otros tantos partidos, y presentan unos nĂșmeros similares a las calvianeras, 5 goles a favor por 2 en contra, uno menos encajado que las de Paco Cobo por igual registro a favor entre ambos. De hecho, su acierto de cara a puerta en los inicios de partidos e instantes finales antes del descanso esta marcando la diferencia, de momento, ante sus rivales que a priori se presentan como directos.

El excelente rendimiento del Sant LluĂ­s a domicilio es tambiĂ©n un aspecto que invita a la esperanza en sus dos primeras salidas, y mĂĄs, ante sus dos rivales directos (Son Sardina At. y Santa Ponsa). Tal y como ha asegurado Javier Zurbano en la Ășltima rueda de prensa, la clave del duelo estarĂĄ en el aprovechamiento de los errores contrarios. ConfĂ­a en mantener la intensidad y ganas mostradas ante las de Paco Cobo y sumar tres puntos que pueden ser un losa muy grande para sus rivales.

Objetivo complicado para las lluisseras, que recuperan para el encuentro a Laura Ruiz y Paula Licona con respecto al enfrentamiento en Santa Ponsa y la mejora de Eli Orfila que arrastraba problemas fĂ­sicos las Ășltimas semanas y que forzĂł en los Ășltimos instantes de partido en Santa Ponsa para dar una mano a sus compañeras.

Un evento pues para no perderse y que podrå seguirse en directo a través de nuestro canal de Youtube para los espectadores que no puedan desplazarse a Ses Canaletes.

Comentarios cerrados