XXIII Trofeo de Patinaje Artístico de la Ciudad de Palma

6 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

José Hila: “És molt important l’esport de la ciutat perquè dona uns valors als infants i joves. Any rere any la Federació de Patinatge demostra la seva capacitat de promoció amb l’èxit de la convocatòria”

 

Rècord de participació amb la inscripció de 412 d’esportistes i tècnics a les sis jornades d’aquesta edició

 

Enguany s’incorpora una nova categoria de diversitat funcional

 

Palma, 5 de novembre de 2020.- El batle de Palma, José Hila; el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, i el president de la Federació de Patinatge de les Illes Balears, Sebastià Rico, han presentat aquest matí al vestíbul de Cort el XXIII Trofeu Ciutat de Palma de Patinatge Artístic.

 

A la seva 23a edició el Trofeu aconsegueix un nou rècord de participació amb la inscripció de 412 esportistes i tècnics de 13 clubs de les Illes Balears i Catalunya a les sis jornades. Aquesta cita esportiva és el segon trofeu de patinatge artístic oficial a nivell nacional en nombre de participants.

 

La competició tindrà lloc al Pavelló Joan Seguí de Son Rapinya i arrencarà aquest divendres a les 15 hores amb els entrenaments oficials. Enguany, a causa de les mesures de prevenció, la competició es durà a terme sense públic, encara que totes les proves es retransmetran a través d’streaming.

 

Hila ha felicitat a la Federació per l’esforç de l’organització “És molt important l’esport de la ciutat perquè dona uns valors als infants i joves. Any rere any la Federació de Patinatge demostra la seva capacitat de promoció amb l’èxit de la convocatòria”, ha dit. El batle també ha agraït la incorporació, per primera vegada, de la categoria de diversitat funcional.

 

Per la seva banda, Rico ha agraït el suport institucional per poder dur a terme el Trofeu Ciutat de Palma, amb el qual es tanca la temporada 2020, i ha destacat que “malgrat les circumstàncies, hem pogut celebrar la totalitat de les competicions programades al calendari”.

 

Els patinadors i patinadores estan repartits en cinc categories: 96 participants en Elit, 63 en Absoluta, dos en diversitat funcional i 215 en principiants i aptitud-iniciació, que varen competir el passat 17 d’octubre.

 

A l’acte de presentació han assistit també el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; la directora insular d’Esports, Margalida Portells; la directora general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, María Luisa Garnelo; el regidor del Grup Municipal del Partit Popular, Davíd Díez; la regidora del Grup Municipal Ciudadanos, Joana Maria Capó, esportistes balears i tècnics que participaran aquest cap de setmana a la competició.

Comentarios cerrados