Històric, feliç i victoriós debut

4 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
CCE SANT LLUIS

CCE SANT LLUIS

L’equip d’autonòmica femení ha debutat a Ses Canaletes de la millor manera possible, brindant per primera vegada en els gairebé 50 anys del Club, una històrica victòria a la categoria. Diumenge, a costa del Son Sardina At. (2-1) i en un partit on al voltant de 270 persones van recolzar a l’equip de Javier Zurbano, les locals van anar sempre per davant en el marcador gràcies als dos gols marcats just en començar que van donar confiança al grup.

Zaira Martínez fou l’autora de l’històric primer gol del conjunt Lluïsser en el minut vuit de partit, després d’un servei de cantonada botat per Clara Villanueva des del costat dret (1-0). El gol va donar molta tranquil·litat a les nostres que entraven al terreny de joc amb els típics nervis del debut però amb molta il·lusió per tornar a competir. Amb Clara i Eli Orfila en el centre del camp aportant la pausa i acceleració que necessitava el partit a cada moment, les de Zurbano anaven fent la seva feina per endur-se la victòria. El jove Son Sardina no tenia intenció de defallir i va portar les locals al límit d’exigència, anant de menys a més al llarg del partit. No obstant això, les Lluïsseres van entrar connectades al camp i una acció combinada per la banda dreta entre Àfrica, Clara i Estefa va acabar per fer pujar al marcador el segon gol gràcies a l’encert d’Estefa, al minut 13 (2-0).

Abans del descans, Marga Seguí, en posició dubtosa, es va plantar sola davant Mireia; en el seu intent de dribling davant la portera, però, va acabar per desestabilitzar-se i desaprofitar l’oportunitat d’entrar a les seves en partit.

Després de la pausa de l’intermedi, les de Fernando López van continuar intentant-ho i amb el pas dels minuts aconseguiren menjar terreny a les nostres, que per moments es veien superades per les mallorquines. En aquest moment els nervis afloraren de nou, a causa de l’embranzida que demostraven les seves rivals. Els canvis donaven aire a les locals i els continus moviments en les posicions d’atac posaven velocitat en la punta d’atac. Yoti ho va intentar en un parell d’ocasions i va estar apunt de marcar en una jugada individual, que va aixecar la graderia del Municipal. Després d’un servei de cantonada a favor de les locals, va arribar el gol rival; la portera visitant, Michelle Cendrá, llançà en llarg amb el peu per buscar la contra, les centrals Lluïsseres no acabaren de refusar i Maria Amer, aprofitant la situació, aconseguí quedar-se sola davant Mireia per a batre-la per baix i posar a les mallorquines en partit (2-1).

S’havien girat les tornes i les de Zurbano lluitaven en un perill constant, que a més s’agreujà per la pèrdua de Kira Viedma en el 75 per doble groga. De nou Amer apareixia a l’esquena de les centrals per a enviar l’esfèric al pal dret de la meta de Mireia, després d’un xut des de l’interior de l’àrea petita, fent sofrir encara més les nostres.

Amb el temps gairebé complert, el Sant Lluís va tenir ocasió de sentenciar, però el tret de Yoti va marxar fora. El xiulet final va ser el respir per a les de Zurbano que amb treball, constància i patiment van saber vèncer a un rival directe en un partit on l’efectivitat de la primera part els va donar els tres punts.

FITXA TECNICA


El equipo de autonómica femenino ha debutado en Ses Canaletes de la mejor manera posible, brindando por primera vez en los casi 50 años del Club, una histórica victoria en la categoría. El domingo, a costa del Son Sardina At. (2-1) y en un partido donde alrededor de 270 personas apoyaron al equipo de Javier Zurbano, las locales fueron siempre por delante en el marcador gracias a los dos goles marcados justo al empezar que dieron confianza al grupo.

Zaira Martínez fue la autora del histórico primer gol del conjunto Lluïsser en el minuto ocho de partido, tras un saque de esquina botado por Clara Villanueva desde el lado derecho (1-0). El gol dio mucha tranquilidad a las nuestras, que entraban en el terreno de juego con los típicos nervios del debut pero con mucha ilusión por volver a competir. Con Clara y Eli Orfila en el centro del campo aportando la pausa y aceleración que necesitaba el partido en cada momento, las de Zurbano iban haciendo su trabajo para llevarse la victoria. El joven Son Sardina no tenía intención de desfallecer y llevó a las locales al límite de la exigencia, yendo de menos a más a lo largo del partido. Sin embargo, las Lluïsseres entraron conectadas en el campo y una acción combinada por la banda derecha entre África, Clara y Estefa terminó por hacer subir al marcador el segundo gol gracias al acierto de Estefa, en el minuto 13 (2- 0).

Antes del descanso, Marga Seguí, en posición dudosa, se plantó sola ante Mireia; en su intento de dribling ante la portera, sin embargo, acabó por desestabilizarse y desaprovechar la oportunidad de meter a sus compañeras en el partido.

Tras la pausa del intermedio, las de Fernando López continuaron intentándolo y con el paso de los minutos consiguieron comerles terreno a las nuestras, que por momentos se veían superadas por las mallorquinas. En este momento los nervios afloraron de nuevo, debido al empuje que demostraban sus rivales. Los cambios daban aire a las locales y los continuos movimientos en las posiciones de ataque ponían velocidad en la punta de ataque. Yoti lo intentó en un par de ocasiones y estuvo a punto de marcar en una jugada individual, que levantó a la grada del Municipal. Tras un saque de esquina a favor de las locales, llegó el gol rival; la portera visitante, Michelle Cendrá, lanzó en largo con el pie para buscar la contra, las centrales Lluïsseres no acabaron de rechazar y Maria Amer, aprovechando la situación, consiguió quedarse sola ante Mireia para batirla por lo bajo y poner a las mallorquinas en partido (2-1).

Se habían girado las tornas y las de Zurbano luchaban en un peligro constante, que además se agravó por la pérdida de Kira Viedma en el 75 por doble amarilla. De nuevo Amer aparecía en la espalda de las centrales para enviar el esférico al poste derecho de la meta de Mireia, tras un disparo desde el interior del área pequeña, haciendo sufrir aún más a las nuestras.
Con el tiempo casi cumplido, el Sant Lluís tuvo ocasión de sentenciar, pero el disparo de Yoti se marchó fuera. El pitido final fue el respiro para las de Zurbano que con trabajo, constancia y sufrimiento supieron vencer a un rival directo en un partido donde la efectividad de la primera parte les dio los tres puntos.

FICHA TECNICA

Comentarios cerrados