CCE SANT LLUIS ; Continuen somrient davant l’Atlètic Ciutadella (3-2),

2 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

El primer equip somriu. Tot i que acabem de començar, la vida no li pot anar millor al conjunt Lluïsser en aquest curs 2020-21. I és que la victòria aconseguida per l’equip de Víctor Pérez aquest dissabte, davant l’Atlètic Ciutadella (3-2), li ha permès arrencar la temporada amb dos triomfs consecutius per primera vegada des de la temporada 2007-2008, quan l’equip entrenat en aquells moments per Ramón Meliá va marcar un rècord encara no superat, amb 6 triomfs en les primeres 6 jornades. Des d’aquesta data, a cap de les temporades posteriors el Sant Lluís va ser capaç d’iniciar la lliga regional amb dues victòries, per la qual cosa el quadre dirigit per Víctor Pérez prossegueix amb la bona dinàmica de la temporada passada, pre-pandemia. La darrera derrota dels nostres i única d’aquest estrany 2020, va ser el passat 8 de febrer davant el CE Mercadal (3-0) a Sant Martí, fet que demostra la regularitat d’un equip que poc a poc va madurant i creixent en la categoria.

Després de superar també a l’Atlètic Ciutadella (0-1) en la jornada inaugural del campionat insular, el quadre Lluïsser feu el propi en el seu segon partit davant el conjunt rojillo, en aquest cas a Ses Canaletes i amb l’estaló d’una graderia que presentava una excel·lent entrada d’espectadors. El triomf d’aquest dissabte dóna als de Sant Lluís els punts per col·locar-se a la part alta de la classificació (sis), junt amb el CE Alaior i la UE Sami. Tot pendent dels resultats de la resta de partits d’aquest diumenge, on CE Mercadal i CD Migjorn poden unir-se a aquest trio d’equips.

La victòria davant els de Pau Rioja es va forjar amb molta feina, tal i com va passar en l’anterior partit. Durant la primera part no es va observar un dominador clar, amb perillosos acostaments a totes dues àrees però sense encert. No va ser fins a la vora del descans quan la balança va començar a decantar-se cap als de Ses Canaletes, després d’una falta llunyana botada per Toni Vinent a l’interior de l’àrea; un núvol de jugadors va intentar rematar de cap però, no obstant això, en la disputa l’esfèric acabà mort a l’interior de l’àrea i Álex Pons, el més llest de la classe en aquell moment, no va perdre l’ocasió de posar l’u al caseller local (41′). Arribava així el primer gol en un moment clau del partit, per enviar als nostres amb bon sabor de boca cap al descans.

Ja al segon temps i amb tots dos equips encara arrencant, una assistència profunda de Juan Carlos per la ruptura d’Álex Pons va deixar al golejador Lluïsser tot sol davant Tugores, i la definició va elevar al número 2 el caseller local (2-0, 55′). Amb el marcador a favor, l’equip de Pérez no va voler especular amb l’avantatge i va continuar profund, molt més que en la passada jornada, i creant problemes en defensa als de Rioja. Els Ciutadellencs no havien dit la darrera paraula i en aquest 2020 en què tot pot passar, encara quedava partit. Tots dos tècnics van remoure les seves banquetes a la recerca d’un cop d’aire per als seus de cara al tram final del partit, no obstant això i vist amb perspectiva, els canvis van caure millor als visitants que als locals. Poc abans del darrer quart d’hora de partit, una pena màxima clara sobre Toni Vinent va donar a aquest l’oportunitat de posar el tercer en el lluminós. No ho va desaprofitar el capità, que va enganyar a Tugores per al 3-0 en el minut 61. Amb les banquetes convertint-se en protagonistes del tram final, un ressorgir de caràcter dels rojillos els va permetre retallar distàncies en el 78 amb una rematada de cap de César de que va batre a Llorenç (3-1). Més embranzida dels de Rioja, i un altre tant per als visitants; Carmelo posava el 3-2 en el 88′ i Ses Canaletes s’encongia.

Els darrers minuts i la prolongació es van convertir en un «anem a la guerra» per part dels visitants, i en un «veniu que aquí som», per part dels locals. Sense més canvis, al final els tres punts van quedar a casa i els de Pérez continuen somrient.

FITXA TECNICA

El primer equipo sonríe. Aunque acabamos de empezar, la vida no le puede ir mejor al conjunto Lluïsser en este curso 2020-21. Y es que la victoria conseguida por el equipo de Víctor Pérez este sábado, ante el Atlètic Ciutadella (3-2), le ha permitido arrancar la temporada con dos triunfos consecutivos por primera vez desde la temporada 2007-2008, cuando el equipo entrenado en aquellos momentos por Ramón Meliá marcó un récord aún no superado, con 6 triunfos en las primeras 6 jornadas. Desde esta fecha, en ninguna de las temporadas posteriores el Sant Lluís fue capaz de iniciar la liga regional con dos victorias, por lo que el cuadro dirigido por Víctor Pérez prosigue con la buena dinámica de la temporada pasada, pre- pandemia. La última derrota de los nuestros y única de este extraño 2020, fue el pasado 8 de febrero ante el CE Mercadal (3-0) a Sant Martí, lo que demuestra la regularidad de un equipo que poco a poco va madurando y creciendo en la categoría.

Tras superar también al Atlético Ciutadella (0-1) en la jornada inaugural del campeonato insular, el cuadro Lluïsser hizo lo propio en su segundo partido ante el conjunto rojillo, en este caso en Ses Canaletes y con el apoyo de una grada que presentaba una excelente entrada de espectadores. El triunfo de este sábado da a los de Sant Lluís los puntos para colocarse en la parte alta de la clasificación (seis), junto con el CE Alaior y la UE Sami. Todo pendiente de los resultados del resto de partidos de este domingo, en los que CE Mercadal y CD Migjorn pueden unirse a este trío de equipos.

La victoria ante los de Pau Rioja se forjó con mucho trabajo, tal y como ocurrió en el anterior partido. Durante la primera parte no se observó un dominador claro, con peligrosos acercamientos a ambas áreas pero sin acierto. No fue hasta el borde del descanso cuando la balanza empezó a decantarse hacia los de Ses Canaletes, tras una falta lejana botada por Toni Vinent en el interior del área; una nube de jugadores intentó cabecear, sin embargo en la disputa del esférico, éste acabó muerto en el interior del área y Álex Pons, el más listo de la clase en ese momento, no perdió la ocasión de poner el uno al casillero local (41 ‘). Llegaba así el primer gol en un momento clave del partido, para enviar a los nuestros con buen sabor de boca hacia el descanso.

Ya en el segundo tiempo y con ambos equipos aún arrancando, una asistencia profunda de Juan Carlos por la ruptura de Álex Pons dejó al goleador Lluïsser solo ante Tugores y la definición elevó al número 2 el casillero local (2-0 , 55 ‘). Con el marcador a favor, el equipo de Pérez no quiso especular con la ventaja y continuó profundo, mucho más que en la pasada jornada, y creando problemas en defensa a los de Rioja. Los ciudadelanos no habían dicho la última palabra y en este 2020 en el que todo puede pasar, aún quedaba partido. Ambos técnicos removieron sus banquetas en busca de un golpe de aire para sus jugadores de cara al tramo final del partido, sin embargo y visto con perspectiva, los cambios cayeron mejor a los visitantes que a los locales. Poco antes del último cuarto de hora de partido, una clara pena máxima sobre Toni Vinent dio a este la oportunidad de poner el tercero en el luminoso. No lo desaprovechó el capitán, que engañó a Tugores para el marcar el 3-0 en el minuto 61. Con las banquetas convirtiéndose en protagonistas del tramo final, un resurgir de carácter de los rojillos les permitió recortar distancias en el 78 con una remate de cabeza de César que batió a Lorenzo (3-1). Más empuje de los de Rioja y otro tanto para los visitantes; Carmelo ponía el 3-2 en el 88 ‘y Ses Canaletes encogía.
Los últimos minutos y la prolongación se convirtieron en un «vamos a la guerra» por parte de los visitantes y en un «venid que aquí estamos», por parte de los locales. Sin más cambios, al final los tres puntos quedaron en casa y los de Pérez siguen sonriendo.