Tornem a Ses Canaletes, per fi!

1 noviembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

DesprĂ©s de 238 dies d’espera, amb les competicions aturades des del 7 de març, el futbol oficial retorna, per fi, a Ses Canaletes. La lliga torna amb un altre format i amb triple partit a Sant LluĂ­s, aquest cap de setmana.

Dissabte al matĂ­ (09:30 h.), l’Infantil B de Ricardo Carreras, rebrĂ  la visita de la UD MahĂłn, desprĂ©s d’inaugurar la temporada la setmana passada a San Carlos (2-1).

El primer equip masculĂ­ debuta com a local aquest dissabte capvespre (18 h.), i ho farĂ  rebent a l’At. Ciutadella, rival de la setmana anterior al qual van vĂšncer (0-1), amb un gol solitari des dels onze metres de Toni Vinent. Els de VĂ­ctor PĂ©rez volen continuar arrossegant la lĂ­nia de victĂČries del curs passat, i ser un equip fiable com a local i respectat com a visitant. Dues novetats a la convocatĂČria, en comparaciĂł amb el partit a Sant Antoni; SolĂ  i Adri Torres ocupen els llocs de Pablo i Ángel Peñato que no estaran disponibles per lesiĂł. Millorar en l’aspecte ofensiu, Ă©s un dels primers objectius de l’equip, ja que en el darrer partit amb prou feines van gaudir d’oportunitats de gol. Aquesta millora ofensiva ha d’anar lligada a la serietat defensiva, i el domini d’ambdues Ă rees Ă©s fonamental en el futbol actual. Els de Pau Rioja, molt millorats respecte a la temporada anterior, seran un rival incĂČmode per a tots els equips si segueixen mostrant la cara alegre i atrevida que vam descobrir diumenge passat.

I diumenge (12:00 h.) arriba el debut de la lliga autonĂČmica femenina. Les de Javier Zurbano s’han anat preparant per aquesta jornada des del dia 24 d’agost i al davant tindran un dels rivals amb opcions a tot, el Son Sardina At., equip molt jove i compensat que compta nomĂ©s amb tres jugadores amb llicĂšncia amateur. La resta es troben en edats cadet i juvenil i un total de 9 jugadores continuen de l’any anterior. A les seves files, tambĂ©, hi trobem l’experiĂšncia d’Urrutia que procedeix de l’equip de primera nacional.

Les nostres, amb la plantilla ja definida, arriben amb ganes d’estrenar-se, desprĂ©s de molts mesos sense competir. Per davant tenen el repte de convertir aquesta il·lusiĂł en una arma positivista i lluitar perquĂš no se’ls torni en contra, tornant-se en ansietat o precipitaciĂł. Centrades en jugar el seu partit i en exposar el que han treballat, estem segurs de que ens demostraran que, poc a poc, assoliran un paper protagonista en aquesta lliga.

La plantilla confirmada de l’equip estarĂ  formada per 21 jugadores, a mĂ©s de Sandra Cachot i Claudia Peral, que reforçaran el grup als entrenaments a l’espera de guanyar-se un lloc a la plantilla final. El gruix del grup ha quedat de la segĂŒent manera: África SeguĂ­, Ainhoa SeguĂ­, Andrea Gomila, Andrea GarcĂ­a, Ariadna SeguĂ­, Clara Villanueva, Eli Orfila, Estefa RodrĂ­guez, Gemma Pons, Gibet Barber, Gracia Florit, Irene Olives, Kira Viedma, Laura Ruiz, Laura Garrido, Águeda Pira, Mireia Bonilla, Paula Licona, VerĂłnica Muñoz, Yoti Mulato i Zaira MartĂ­nez.


DespuĂ©s de 238 dĂ­as de espera, con las competiciones paradas desde el 7 de marzo, el fĂștbol oficial vuelve, por fin, a Ses Canaletes. La liga vuelve con otro formato y con triple partido a Sant LluĂ­s este fin de semana.

El såbado por la mañana (09:30 h.), el Infantil B de Ricardo Carreras, recibirå la visita de la UD Mahón, tras inaugurar la temporada la semana pasada en San Carlos (2-1).

El primer equipo masculino debuta como local este sĂĄbado por la tarde (18 h.), y lo harĂĄ recibiendo al At. Ciutadella, rival de la semana anterior al que vencieron (0-1) con un gol solitario desde los once metros de Toni Vinent. Los de VĂ­ctor PĂ©rez quieren continuar arrastrando la lĂ­nea de victorias del curso pasado y ser un equipo fiable como local y respetado como visitante. Dos novedades en la convocatoria, en comparaciĂłn con el partido en Sant Antoni; SolĂĄ y Adri Torres ocupan los puestos de Pablo y Ángel Peñato, que no estarĂĄn disponibles por lesiĂłn. Mejorar en el aspecto ofensivo, es uno de los primeros objetivos del equipo, ya que en el Ășltimo partido apenas gozaron de oportunidades de gol. Esta mejora ofensiva debe ir ligada a la seriedad defensiva y el dominio de ambas ĂĄreas es fundamental en el fĂștbol actual. Los de Pau Rioja, muy mejorados respecto a la temporada anterior, serĂĄn un rival incĂłmodo para todos los equipos si siguen mostrando la cara alegre y atrevida que descubrimos el pasado domingo.

Y el domingo (12:00 h.) llega el debut de la liga autonĂłmica femenina. Las de Javier Zurbano se han ido preparando para esta jornada desde el dĂ­a 24 de agosto y en frente tendrĂĄn uno de los rivales con opciones a todo, el Son Sardina At. Equipo muy joven y compensado que cuenta sĂłlo con tres jugadoras con licencia amateur. El resto se encuentran en edades cadete y juvenil y un total de 9 jugadoras continĂșan del año anterior. En sus filas, tambiĂ©n, encontramos la experiencia de Urrutia, que procede del equipo de primera nacional.

Las nuestras, con la plantilla ya definida, llegan con ganas de estrenarse después de muchos meses sin competir. Por delante tienen el reto de convertir esta ilusión en un arma positiva y luchar para que no se les vuelva en contra, volviéndose en ansiedad o precipitación. Centradas en jugar su partido y en exponer el trabajo hecho, estamos seguros de que nos demostrarån que, poco a poco, alcanzarån un papel protagonista en esta liga.
La plantilla confirmada del equipo estarĂĄ formada por 21 jugadoras, ademĂĄs de Sandra Cachot y Claudia Peral, que reforzarĂĄn el grupo en los entrenamientos a la espera de ganarse un lugar en la plantilla final. El grueso del grupo ha quedado de la siguiente manera: África SeguĂ­, Ainhoa ​​SeguĂ­, Andrea Gomila, Andrea GarcĂ­a, Ariadna SeguĂ­, Clara Villanueva, Eli Orfila, Estefi RodrĂ­guez, Gemma Pons, Gibet Barber, Gracia Florit, Irene Olives, Kira Viedma, Laura Ruiz, Laura Garrido, Águeda Pira, Mireia Bonilla, Paula Licona, VerĂłnica Muñoz, Yoti Mulato y Zaira MartĂ­nez.

 

Comentarios cerrados