El Cardassar rebrà a l’Épila a Es Moleter

30 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: R.F.E.F.

El Cardassar, equip que actualment milita a la Tercera Divisió Balear, jugarà la fase prèvia de la Copa del Rei. El sorteig ha determinat que s’enfrontarà dia 11 de novembre en eliminatòria a partit únic contra el CF Épila aragonés. Ho farà amb el factor camp a favor, en jugar-se el partit a Es Moleter. Recordem que el Cardassar, que va patir importants danys a les seves instal.lacions en la tràgica torrentada del Llevant de fa ara dos anys, va poder reformar i inaugurar de bell nou el seu camp gràcies a la solidaritat de tothom i en especial a la contribució i ajuda de la RFEF i la FFIB, que es volcaren en donar suport al club mallorquí en aquesta desgràcia.

El Cardassar es guanyà el dret de ser l’equip de les illes en disputar la prèvia de la Copa del Rei, en aquest remodelat format que l’acosta al futbol amateur i aficionat impulsat per la RFEF, en ser campió de Balears de preferent, en guanyar la Penya Esportiva Sant Jordi. Molta sort i tant de bo elimini l’equip aragonès!

FFIB

Comentarios cerrados