LA UE LLAGOSTERA ES CLASSIFICA PER JUGAR LA COPA DEL REI

29 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La UE Llagostera s’ha imposat per 3 a 0 al Platges Calvià en els quarts de final de la Copa RFEF celebrats al Municipal de Llagostera. Amb aquesta treballada victòria, el conjunt blaugrana ha assolit un doble premi: accedir a les semifinals de la competició i assegurar-se la seva participació a la Copa del Rei, on s’enfrontarà al Municipal de Llagostera a un Primera o Segona.

 

Els primers compassos del duel han estat marcats per la intensitat i la igualtat. A mesura que han anat avançant els minuts, el Llagostera ha començat a imposar el seu estil de joc, aproximant-se amb perill a l’àrea rival. La primera ocasió clara dels gironins ha estat un tir de Gil Muntadas que el porter balear ha refusat en una gran intervenció. Poc després, ha estat Sascha qui ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb una rematada de cap que ha sortit lleugerament desviada. Per la seva part, el bloc balear només ha creat perill a través de ràpides transicions i en jugades d’estratègia.

A la represa, el Platges Calvià ha donat un pas endavant i ha pressionat més amunt per intentar dificultar la sortida de pilota del Llagostera. Malgrat aquest plantejament, els blaugrana, precisos en les passades, han continuat portant el pes de l’encontre i generant ocasions de gol. Després de diversos avisos, Sascha, al minut 72, ha anotat l’1 a 0 amb una fantàstica rematada de cap. Quatre minuts després, Sergio Cortés ha aprofitat una gran assistència d’Eric Jiménez per ampliar diferències. Quan faltaven nou minuts per al final, una centrada enverinada de Gil Muntadas, després de tocar en un defensa, ha acabat al fons de la xarxa col·locant el definitiu 3 a 0 en el marcador.

U.E. LLAGOSTERA

Comentarios cerrados