LA UE LLAGOSTERA ES CLASSIFICA PER JUGAR LA COPA DEL REI

29 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

La UE Llagostera s’ha imposat per 3 a 0 al Platges CalviĂ  en els quarts de final de la Copa RFEF celebrats al Municipal de Llagostera. Amb aquesta treballada victĂČria, el conjunt blaugrana ha assolit un doble premi: accedir a les semifinals de la competiciĂł i assegurar-se la seva participaciĂł a la Copa del Rei, on s’enfrontarĂ  al Municipal de Llagostera a un Primera o Segona.

Els primers compassos del duel han estat marcats per la intensitat i la igualtat. A mesura que han anat avançant els minuts, el Llagostera ha començat a imposar el seu estil de joc, aproximant-se amb perill a l’àrea rival. La primera ocasiĂł clara dels gironins ha estat un tir de Gil Muntadas que el porter balear ha refusat en una gran intervenciĂł. Poc desprĂ©s, ha estat Sascha qui ha estat a punt d’inaugurar el marcador amb una rematada de cap que ha sortit lleugerament desviada. Per la seva part, el bloc balear nomĂ©s ha creat perill a travĂ©s de rĂ pides transicions i en jugades d’estratĂšgia.

A la represa, el Platges CalviĂ  ha donat un pas endavant i ha pressionat mĂ©s amunt per intentar dificultar la sortida de pilota del Llagostera. Malgrat aquest plantejament, els blaugrana, precisos en les passades, han continuat portant el pes de l’encontre i generant ocasions de gol. DesprĂ©s de diversos avisos, Sascha, al minut 72, ha anotat l’1 a 0 amb una fantĂ stica rematada de cap. Quatre minuts desprĂ©s, Sergio CortĂ©s ha aprofitat una gran assistĂšncia d’Eric JimĂ©nez per ampliar diferĂšncies. Quan faltaven nou minuts per al final, una centrada enverinada de Gil Muntadas, desprĂ©s de tocar en un defensa, ha acabat al fons de la xarxa col·locant el definitiu 3 a 0 en el marcador.