Estrena triomfal del CC EE Sant Lluis davant l’At. Ciutadella a Sant Antoni (0-1)

27 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

L’estrena a la lliga del primer equip va dur, aquest diumenge, els tres punts cap a casa després de la victòria davant l’At. Ciutadella a Sant Antoni (0-1). El partit va començar amb ritme i amb els dos equips a la recerca de la porteria rival. La primera rematada es va produir en el minut 6, un xut de Joan Pons que Tugores va recollir sense problemes. Primera ocasió d’un partit en què els blaus van intentar des de l’inici portar el control del partit i acumular homes al centre del camp per ser els protagonistes amb l’esfèric.

Amb el pas dels minuts l’At. Ciutadella va intentar assolir el protagonisme amb la pilota, obligant els de Víctor Pérez a estar atents en la part defensiva per a minimitzar els intents ofensius dels locals. Quan es complia la primera mitja hora, Toni Vinent, de falta directe, va intentar sorprendre el porter local amb un potent xut al seu pal, però Tugores va poder desviar a corner. Als de Víctor Pérez els caigué bé la primera part i començaren a sortir de la seva zona defensiva per a intentar buscar el primer gol del curs. Però els de Pau Rioja no havien dit la darrera paraula i poc abans del descans, Oscar Pons va salvar als nostres de rebre el primer gol després d’una bona combinació entre Villalonga i Torres que va acabar amb un tret d’aquest darrer.

A la mitja part, els ajustos de Víctor Pérez als efectius blaus van millorar l’equip, que mantenia la seva idea de sortir victoriosos de l’estrena. Una autèntica declaració d’intencions dels nostres, que van sortir amb més empenta en la segona meitat i van començar a enllaçar jugades ofensives amb acostaments a l’àrea local. L’entrada de Juan Carlos i Dani Peñato va donar oxigen als blaus i més profunditat.

Les jugades a pilota aturada començaven a agafar importància i en el minut 60 va ser Monjo qui va poder marcar per als locals. L’esdevenir del partit, molt obert i sense un protagonista clar, va pujar el ritme després dels primers compassos del segon acte. Els primers canvis van tornar a esperonar a les dues esquadres que, no obstant això, tenien problemes per a plantar-se davant la porteria contrària. Bolopo i Enseñat dominaven per dalt als davanters locals, mentre que Toni, Dani Peñato, Juan Carlos i Santi generaven problemes als rojillos en la feina defensiva. En el minut 67, un tret des de la cantonada de Toni Vinent acabà a les mans d’un defensor ciutadellenc, provocant que el col.legiat Xavi Torras decretés penal a favor dels nostres. El mateix Vinent no va desaprofitar l’oportunitat des dels onze metres, posant per davant als nostres (0-1).

Ja a la recta final, l’Atletic Ciutadella va buscar el gol amb més afany però els nostres aguantaren l’envestida dels de Rioja, aconseguint que els tres punts viatjassin cap a Ses Canaletes en l’estrena de la temporada 2020-21.

El estreno en la liga del primer equipo llevó este domingo, los tres puntos a casa después de la victoria ante el At. Ciutadella en Sant Antoni (0-1). El partido comenzó con ritmo y con los dos equipos en busca de la portería rival. El primer remate se produjo en el minuto 6, con un disparo de Joan Pons que Tugores recogió sin problemas. Primera ocasión de un partido en el que los azules intentaron desde el inicio llevar la manija del partido y acumular hombres en el centro del campo para ser los protagonistas con el esférico.

Con el paso de los minutos el At. Ciutadella intentó hacerse con el protagonismo del balón, obligando a los de Víctor Pérez a estar atentos en la parte defensiva para minimizar los intentos ofensivos de los locales. Cuando se cumplía la primera media hora, Toni Vinent, de falta directa, intentó sorprender al portero local con un potente disparo a su palo, pero Tugores pudo desviar a córner. A los de Víctor Pérez les cayó bien la primera parte y empezaron a salir de su zona defensiva para intentar buscar el primer gol del curso. Pero los de Pau Rioja no habían dicho la última palabra y poco antes del descanso, Oscar Pons salvó a los nuestros de recibir el primer gol, tras una buena combinación entre Villalonga y Torres que terminó con un disparo de este último.

En la media parte, los ajustes de Víctor Pérez a los efectivos azules mejoraron al equipo, que mantenía su idea de salir victorioso del estreno. Una auténtica declaración de intenciones de los nuestros, que salieron con más empuje en la segunda mitad y empezaron a enlazar jugadas ofensivas con acercamientos al área local. La entrada de Juan Carlos y Dani Peñato dio oxígeno a los azules y más profundidad.

Las jugadas a balón parado empezaban a coger importancia y en el minuto 60 fue Monjo quien pudo marcar para los locales. El devenir del partido, muy abierto y sin un protagonista claro, subió el ritmo después de los primeros compases del segundo acto. Los primeros cambios volvieron a estimular a las dos escuadras que sin embargo, tenían problemas para plantarse ante la portería contraria. Bolopo y Enseñat dominaban por arriba a los delanteros locales, mientras que Toni, Dani Peñato, Juan Carlos y Santi generaban problemas a los rojillos en el trabajo defensivo. En el minuto 67, un tiro desde la esquina de Toni Vinent acabó en las manos de un defensor de Ciutadella, provocando que el colegiado Xavi Torras decretara penalti a favor de los nuestros. El mismo Vinent no desaprovechó la oportunidad desde los once metros, poniendo por delante a los nuestros (0-1).

Ya en la recta final, el At. Ciutadella buscó el gol con más ahínco pero los nuestros aguantaron la embestida de los de Rioja, consiguiendo que los tres puntos viajasen hacia Ses Canaletes en el estreno de la temporada 2020-21.