Moha, responsable de l’Escoleta del C.D. Manacor:

21 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

A l’Escoleta fem activitats on ells i elles se diverteixen molt, i al mateix temps fan una gran feina de profit de cara al seu futur”

Aquesta setmana, des de “Manacor Comarcal”, ens hem posat en contacte amb en Mohamed Messaoudi El Bachiri, i que totes les persones vinculades al futbol i al món que enrevolta al C.D. Manacor, així com les seves amistats, el coneixen com “en Moha”. Ja fa molts d’anys que està vinculat al club manacorí, i amb ell hem cregut oportú tenir una xerradeta, ja què, des de la temporada passada, a més de ser entrenador de diversos equips de la cantera del club, també és el màxim responsable i director de l’Escoleta del C.D. Manacor, dirigit a nins i nines que vulguin iniciar-se dins aquest món.

Com sempre que el sol.licitam, molt amablement ens contestà a les preguntes.

 

LEER MAS

Comentarios cerrados