L’Urbia U Energia Voley Palma i el Conecta Balear Manacor es donaran cita al Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Masculí

23 septiembre 2020 | Por lorenzo | Categoria:

L’Urbia U Energia Voley Palma i el Conecta Balear Manacor es donaran cita al Trofeu Ciutat de Palma de Voleibol Masculí

El vestíbul de Cort ha acollit la presentació del partit, que es durà a terme diumenge a Son Moix

Francisco Ducrós: “L’Urbia U Energia Voley Palma arriba a aquesta cita amb un equip reforçat que està demostrant el seu gran nivell competitiu a la pretemporada”

Carlos Garcia: “Vull fer una cridada a l’afició per a que siguem respectuosos amb els protocols sanitaris per a que es puguin seguir organitzant esdeveniments i gaudir del vòlei amb públic”

Palma, 23 de setembre de 2020.- Avui matí ha tingut lloc al vestíbul de Cort la presentació del Trofeu Urbia Services THB Hotels Ciutat de Palma de Voleibol, que disputaran aquest diumenge els dos equips mallorquins de Superlliga Masculina, l’Urbia U Energia Voley Palma i el Conecta Balear Manacor.

A l’acte han intervingut el regidor d’Esports, Francisco Ducrós; el president de l’Urbia U Energia Voley Palma, Carlos García, i la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolores Besné.

La pista del Palau Municipal d’Esports Son Moix acollirà el dia 27 a les 18 h aquest partit com a avantsala de la lliga regular que arrencarà la seva primera jornada el proper 3 d’octubre.

Amb aquesta competició l’Urbia U Energia Voley Palma finalitza una brillant pretemporada, desprès de la victòria del passat diumenge al Memorial Juan Rodríguez Doreste a Gran Canària. En aquest sentit, Ducrós ha subratllat que “el club arriba a aquesta cita amb un equip reforçat que està demostrant el seu gran nivell competitiu”.

El regidor d’Esports també ha destacat l’oportunitat per a conèixer les noves incorporacions d’En Juanmi González, Daniel Ruiz, Elvis de Oliveira i Rodrigo Pernambuco. Per a acomiadar l’acte, Ducrós ha felicitat al club pels èxits assolits i el seu compromís social amb l’esport a Palma i a la federació pel seu gran treball “els vostres èxits seran els nostres”, ha conclòs.

Per la seva banda, García ha agraït també el suport de l’IME, dels patrocinadors i de la Federació Balear i ha fet una cridada als aficionats per a mantenir i respectar els protocols sanitaris “per a que es puguin seguir organitzant esdeveniments i gaudir del vòlei amb públic”. També ha explicat que enguany el trofeu es disputarà a un únic partit amb el Conecta Manacor “retornant-los l’atenció per la seva invitació”.

Besné ha traslladat la seva satisfacció per poder dur a terme aquest “preciós torneig amb el que comença la temporada” i ha reiterat la importància de mantenir les mesures sanitàries a aquest partit que compta amb autorització de fins a 1.000 assistents i que també es retransmetrà a través d’streaming.

La presentació ha comptat amb la participació de Marcos Dreyer, entrenador de l’Urbia U Energia Voley Palma; Ricardo Perini, capità de l’equip, i José Tirado, gerent del Palma Futsal. També hi han assistit representants de les empreses patrocinadores, Antoni Roig; en representació d’Urbia Service i Juan Carlos Miralles, en representació de THB Hotels; així com a membres del consistori, el director general d’Esports, Antoni Martín; la regidora del Grup Municipal del Partit Popular, Mercedes Celeste, i la regidora del Grup Municipal Ciudadanos, Joana Maria Capó.

 

 

Comentarios cerrados