Son Moix acollirà dissabte el 8è Trofeu Ciutat de Palma de Futbol Sala

21 septiembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala

 

 

El Palma Futsal s’enfrontarà a ElPozo Murcia a les 18.15 h

 

José Hila: “Temporada rere temporada el club es manté a l’elit, sempre lluitant per a arribar a dalt de tot. Aquest serà un gran partit amb un potent rival, i encara que tengui una cabuda màxima de 300 persones arribarà a tothom gràcies a la retransmissió d’IB3”

 

Palma, 21 de setembre. El batle de Palma, José Hila; el president del Palma Futsal, Miquel Jaume, i el regidor d’Esports, Francisco Ducrós, han presentat avui al vestíbul de Cort la vuitena edició del Trofeu Ciutat de Palma Urbia Service THB Hotels de Futbol Sala, que es durà a terme aquest dissabte, 26 de setembre, al Palau Municipal d’Esports de Son Moix.

 

A les 18.15 h començarà el partit que enfrontarà al Palma Futsal i a ElPozo Murcia a la pista municipal, un primer encontre que obre la competició a Son Moix després d’un parèntesi de sis mesos a causa de les mesures sanitàries pel covid-19.

 

Durant la presentació, Hila ha felicitat el club pels seus èxits esportius i per la seva gestió, que ha aconseguit una fidel afició. “Temporada rere temporada el club es manté a l’elit, sempre lluitant per a arribar a dalt de tot. Aquest serà un gran partit amb un potent rival, i encara que tengui una cabuda màxima de 300 persones arribarà a tothom gràcies a la retransmissió d’IB3 ”, ha dit.

 

Per la seva banda, el president del Palma Futsal, Miquel Jaume, ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma i dels patrocinadors per a fer possible la celebració d’aquest partit, i ha manifestat que “enguany no ha estat fàcil organitzar el torneig; però volem donar les gràcies a tots els qui fan possible l’esdeveniment i que pugui venir un equip com és ElPozo Murcia”.

 

El Ciutat de Palma té lloc a les portes d’una exigent temporada de 34 jornades que arrencarà el dia 3 d’octubre contra el Besoccer CD Uma Antequera, ciutat on es disputarà aquest primer partit.

 

Després del triomf de l’equip contra el Betis en la passada edició, el Palma Futsal tornarà a disputar aquesta competició a Son Moix, amb una ocupació reduïda de 300 persones. En aquest sentit, Ducrós ha agraït l’esforç del club per l’organització del Trofeu i “poder recuperar esdeveniments esportius, que són pilars fonamentals de la vida quotidiana, amb les mesures de seguretat”.

 

El Palma Futsal es presenta al Ciutat de Palma amb tres cares noves, el retorn després d’una cessió durant dues temporades d’Angel Claudino i els fitxatges de dos grans jugadors com són Marlon i Fabio, que eleven més la competitivitat d’una plantilla àmplia i molt equilibrada.

 

A l’acte hi han assistit en representació del Palma Futsal Antonio Vadillo, Carlos Barrón i el seu gerent, José Tirado; també el vicepresident de l’FFIB, Manuel López Lacal; el director general d’Esports, Antoni Martín; Juan Carlos Miralles, en representació de THB Hotels, i Toni Roig, en representació d’Urbia Services; Joana Maria Capó, regidora del Grup Municipal Ciudadanos, i Sergio Rodríguez, regidor del Grup Municipal de Vox.

Comentarios cerrados