Avui Dijous 19,00 hrs Assemblea General de la FFIB

10 septiembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Per primer pic serĂ  telemĂ tic per seguretat sanitĂ ria

Dijous 10 de setembre tendrĂ  lloc la tradicional celebraciĂł de l’Assemblea General de la FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears. SerĂ  a les 19:00 hores i se celebrarĂ  telemĂ ticament, per tal d’evitar massificacions que posin en risc la salut i es pugui cĂłrrer el risc de propagaciĂł del virus. Per tant, per seguretat higiĂšnica i sanitĂ ria, serĂ  amb una connexiĂł telemĂ tica.

Tots els assistents ja han rebut l’ordre del dia i saben els punts sotmesos a votacions. Damunt la taula, destaca el nou sistema d’ascens a Tercera DivisiĂł, propost pel club Cardassar, que serĂ  sotmĂ©s a votaciĂł.

Abans d’aixĂČ, serĂ  el torn pel tradicional minut de silenci per retre homenatge a totes aquelles persones que ens han deixat durant la temporada passada. TambĂ© un vĂ­deo servirĂ  de resum amb el mĂ©s destacat i el president Miquel Bestard farĂ  el seu informe anual.

A mĂ©s, en aquesta Assemblea, destacarĂ  l’exposiciĂł del Pla EstratĂšgic que es durĂ  a terme en els prĂČxims 4 anys per modernitzar la FFIB, una explicaciĂł a cĂ rrec del director esportiu, Pep SansĂł.

 

FFIB

Comentarios cerrados