Sports de ca Nostra

Avui Dijous 19,00 hrs Assemblea General de la FFIB

Per primer pic serà telemàtic per seguretat sanitària

Dijous 10 de setembre tendrà lloc la tradicional celebració de l’Assemblea General de la Federació de Futbol de les Illes Balears. Serà a les 19:00 hores i se celebrarà telemàticament, per tal d’evitar massificacions que posin en risc la salut i es pugui córrer el risc de propagació del virus. Per tant, per seguretat higiènica i sanitària, serà amb una connexió telemàtica.

Tots els assistents ja han rebut l’ordre del dia i saben els punts sotmesos a votacions. Damunt la taula, destaca el nou sistema d’ascens a Tercera Divisió, propost pel club Cardassar, que serà sotmés a votació.

Abans d’això, serà el torn pel tradicional minut de silenci per retre homenatge a totes aquelles persones que ens han deixat durant la temporada passada. També un vídeo servirà de resum amb el més destacat i el president Miquel Bestard farà el seu informe anual.

A més, en aquesta Assemblea, destacarà l’exposició del Pla Estratègic que es durà a terme en els pròxims 4 anys per modernitzar la FFIB, una explicació a càrrec del director esportiu, Pep Sansó.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.