UD POBLENSE – ACTUALITAT COVID19

2 septiembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

 

 

El club a través de la seva Junta directiva vol comunicar als jugadors i jugadores i a les seves famílies, que degut a la situació actual i amb l´evolució de la pandèmia juntament amb les darreres instruccions rebudes del Govern Balear hem decidit no començar els entrenaments que el club a través del seu coordinador tenien programat a partir del 01/09, ja que no se donen les condicions optimes per utilitzar el camp i els vestuaris, i a dia d´avui sols es permet entrenaments individuals amb distancia. La decisió del club és esperar 15 dies per veure com transcorren els esdeveniments i la normativa que ens arribi del Govern Balear.

El club tenim els entrenadors apunt per començar els entrenaments però volem garantir la salut de tots els integrants de les 22 plantilles del nostre club, per això hem prioritzat la salut de cada un dels integrants del club.

Esperem que en breu temps puguem donar-vos la noticia de l´inici dels entrenaments.

 

Premsa  UD POBLENSE

Comentarios cerrados