La UD Eivissa fa oficial el fitxatge de David Goldar

2 septiembre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

El club celeste tanca la incorporació de l’central procedent de l’Nàstic de Tarragona, on se’n va l’extrem Fran Carbià

La UD Eivissa ha concretat en les últimes hores el fitxatge de l’central gallec David Goldar Gómez, amb qui venia negociant des de mitjans d’agost, tal com va publicar aquest rotatiu el dia 21 de el passat mes. Segons ha pogut saber Diari d’Eivissa, l’acord entre les dues es va tancar aquest dimarts i el club ha anunciat fa uns minuts la incorporació de l’defensa de 25 anys, que arriba procedent de l’Nàstic de Tarragona a Segona B.

La sortida de l’extrem Fran Carbià en direcció a el club tarragoní -segons ha anunciat l’entitat que presideix Amadeo Salvo- ha desbloquejat l’arribada de Goldar, un futbolista d’1,82 metres d’altura que es va formar al planter de l’Celta de Vigo, club amb el qual va arribar a debutar a Primera Divisió en la temporada 2015-16.

 

LEER MAS

Comentarios cerrados