Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis

27 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Cinc mesos desprĂ©s, a tornat a rodar la pilota a Ses Canaletes. Han estat mesos durs, de sacrifici per un bĂ© comĂș, de pensar que si es feien les coses bĂ©, aquest moment tornaria, i a la fi a tornat! Els primers equips, masculĂ­ i femenĂ­, van iniciar la preparaciĂł per a la temporada 20/21 amb energies renovades, cares noves, projectes i reptes en comĂș, ser protagonistes de les seves respectives competicions.

El conjunt de VĂ­ctor PĂ©rez va arrencar dilluns passat, amb 23 jugadors confirmats i cinc mĂ©s que realitzaran la pretemporada per a tractar de convĂšncer al cos tĂšcnic que tenen cabuda en l’equip. Amb les mesures de seguretat, a conseqĂŒĂšncia de la pandĂšmia covid-19, com a primera prova de superar, la presentaciĂł de la temporada per part de la presidenta, Cati Fanals, i la benvinguda al nou curs per part del responsable de la secciĂł, Kote Vidal, els nois de PĂ©rez es van posar en mans del preparador fĂ­sic, Aitor Guarino, per a tractar de, a poc a poc, anar agafant el to fĂ­sic adequat per a la tornada de la competiciĂł.

Ahir dimarts va arribar el torn de les noies de Javier Zurbano. L’equip d’autonĂČmica, amb 26 jugadores en la primera sessiĂł i quatre baixes temporals per motius laborals, va començar la seva marxa amb el nou projecte blau. Portava mĂ©s d’una dĂšcada Ses Canaletes sense posar un equip femenĂ­ en competiciĂł, i per a aquest nou curs estĂ  tot preparat. En aquesta primera sessiĂł, mateix procediment que amb l’equip masculĂ­, protocol de seguretat per la pandĂšmia COVID-19, presentacions i pilota a rodar.

A tots dos equips els esperen uns dies intensos de pretemporada, no obstant aixĂČ, la il·lusiĂł per un nou any, el temps d’inactivitat a causa de la pandĂšmia i els nous projectes, curen tots els mals.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados