Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis

27 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Cinc mesos després, a tornat a rodar la pilota a Ses Canaletes. Han estat mesos durs, de sacrifici per un bé comú, de pensar que si es feien les coses bé, aquest moment tornaria, i a la fi a tornat! Els primers equips, masculí i femení, van iniciar la preparació per a la temporada 20/21 amb energies renovades, cares noves, projectes i reptes en comú, ser protagonistes de les seves respectives competicions.

El conjunt de Víctor Pérez va arrencar dilluns passat, amb 23 jugadors confirmats i cinc més que realitzaran la pretemporada per a tractar de convèncer al cos tècnic que tenen cabuda en l’equip. Amb les mesures de seguretat, a conseqüència de la pandèmia covid-19, com a primera prova de superar, la presentació de la temporada per part de la presidenta, Cati Fanals, i la benvinguda al nou curs per part del responsable de la secció, Kote Vidal, els nois de Pérez es van posar en mans del preparador físic, Aitor Guarino, per a tractar de, a poc a poc, anar agafant el to físic adequat per a la tornada de la competició.

Ahir dimarts va arribar el torn de les noies de Javier Zurbano. L’equip d’autonòmica, amb 26 jugadores en la primera sessió i quatre baixes temporals per motius laborals, va començar la seva marxa amb el nou projecte blau. Portava més d’una dècada Ses Canaletes sense posar un equip femení en competició, i per a aquest nou curs està tot preparat. En aquesta primera sessió, mateix procediment que amb l’equip masculí, protocol de seguretat per la pandèmia COVID-19, presentacions i pilota a rodar.

A tots dos equips els esperen uns dies intensos de pretemporada, no obstant això, la il·lusió per un nou any, el temps d’inactivitat a causa de la pandèmia i els nous projectes, curen tots els mals.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados