Result Tirada Ciutat de Sóller (Tir de Fona)

24 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Un total de trenta foners federats han pres part avui capvespre, 15 d’agost 2020, a partir de les sis del capvespre,  a la XLª Tirada Ciutat de Sóller, la prova de tir de passetja més antiga del calendari balear, i molt possiblement la darrera puntuable pel Campionat de Mallorca 2020 de tir de pedra, degut al coronavirus, organitzada pel Club Ciclista Defensora Sollerense, conjuntament amb la Federació Balear de Tir de Fona, amb el patrocini de l’Ajuntament de Sóller, dins les instal·lacions esportives del Camp Municipal d’Esports Jaume Oliver i Sastre, del racó den Vives, de Sóller. 

Una vegada finalitzades les proves competitives la Federació Balear de Tir de Fona ha volgut retre un sentit homenatge a un foner emblemàtic local, en Nicolàs Garcia (C.C.D.S.) que ha estat arropat per tots els seus familiars i els directius del C.C.D.S., amb discursos d’agraïment del vicepresident federatiu Guillem Pons, el president del C.C.D.S. Jaume Casasnovas, i el regidor d’esports Miquel Nadal  

El lliurament de premis ha estat presidit pels vicepresidents federatius, el president del C.C.D.S., entitat organitzadora i el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sóller Miquel Nadal.

Homes: 

1.- Francesc Montiel (C.F. Mallorca), 18 punts 

2.- Francesc Delgado (C.F. Mallorca), 14 punts 

3.- Xavi Luque (C.F. Son Servera), 13 punts. 

Dones: 

1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 11 punts 

2.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 9 punts 

3.- Xisca Sastre (C.F. Ciutat), 6 punts. 

Nins: 

1.- Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), 16 punts. 

2.- Toni Montiel (C.F. Mallorca), 15 punts. 

3.- Neus Estrany (C.F. Llucmajor). 

Pep Ribas Ribas para Sportsdecanostra

Comentarios cerrados