Esports del Consell inicia el canvi de gespa del camp de futbol de Sant Ferran

21 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Consell de Mallorca, a travĂ©s de la DirecciĂł Insular d’Esports, ha iniciat aquest mes d’agost el canvi de gespa del camp de futbol del poliesportiu de Sant Ferran. És una instal·laciĂł per a practicar futbol 11, futbol 7 i rugby escolar, aixĂ­ com altres disciplines com podria ser el tir amb arc.

Es tracta d’una gespa d’Ășltima generaciĂł amb doble filament de 42 mm i base d’amortiguaciĂł. És de baixa fricciĂł i amb un tipus de fibra especial que fa que retengui els microplĂ stics i sigui mĂ©s ecolĂČgica.

Aquest projecte, que tĂ© un cost de 206.881,64 €, Ă©s cabdal per a la modernitzaciĂł de les instal·lacions, i el Departament de Turisme i Esports el va establir com a prioritari per aquest 2020. L’estat d’alarma ha ralentitzat l’adjudicaciĂł de les actuacions, perĂČ es preveu que la renovaciĂł estigui acabada al setembre i les persones usuĂ ries del poliesportiu en puguin gaudir a l’inici del nou curs.

Precisament, el camp de futbol de Sant Ferran tĂ© una gran demanda entre la ciutadania de Palma. La gran majoria de persones usuĂ ries sĂłn nins i nines en edat de creixement que ara en podran fer mĂ©s Ășs i en millors condicions.

El canvi de gespa s’emmarca en una sùrie de millores que es duran a terme al poliesportiu de la institució insular i que inclouen l’ampliació de l’aparcament, la renovació del sistema hidràulic i la reforma d’alguns espais.

Gabinet de premsa Consell de Mallorca

Comentarios cerrados