Sports de ca Nostra

Esports del Consell inicia el canvi de gespa del camp de futbol de Sant Ferran

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d’Esports, ha iniciat aquest mes d’agost el canvi de gespa del camp de futbol del poliesportiu de Sant Ferran. És una instal·lació per a practicar futbol 11, futbol 7 i rugby escolar, així com altres disciplines com podria ser el tir amb arc.

Es tracta d’una gespa d’última generació amb doble filament de 42 mm i base d’amortiguació. És de baixa fricció i amb un tipus de fibra especial que fa que retengui els microplàstics i sigui més ecològica.

Aquest projecte, que té un cost de 206.881,64 €, és cabdal per a la modernització de les instal·lacions, i el Departament de Turisme i Esports el va establir com a prioritari per aquest 2020. L’estat d’alarma ha ralentitzat l’adjudicació de les actuacions, però es preveu que la renovació estigui acabada al setembre i les persones usuàries del poliesportiu en puguin gaudir a l’inici del nou curs.

Precisament, el camp de futbol de Sant Ferran té una gran demanda entre la ciutadania de Palma. La gran majoria de persones usuàries són nins i nines en edat de creixement que ara en podran fer més ús i en millors condicions.

El canvi de gespa s’emmarca en una sèrie de millores que es duran a terme al poliesportiu de la institució insular i que inclouen l’ampliació de l’aparcament, la renovació del sistema hidràulic i la reforma d’alguns espais.

Gabinet de premsa Consell de Mallorca

Los comentarios están cerrados.