El velòdrom de Son Moix acollirà les “Nits de Ciclisme en Pista” (20 i 28 d’agost)

20 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’IME i la FCIB organitzen dues jornades els dies 20 i 28 d’agost

 

Francisco Ducrós: “Amb aquest esdeveniment el Velòdrom de Son Moix reprèn la competició de ciclisme en pista, un esport arrelat a Mallorca amb una gran història de campions i campiones “

 

L’esdeveniment serà gratuït amb cabuda limitada a 165 espectadors

 

Palma, 19 d’agost de 2020. L’Institut Municipal de l’Esport i la Federació de Ciclisme de les Illes Balears organitzen les “Nits de Ciclisme en Pista a Son Moix”, dues jornades gratuïtes que es duran a terme al velòdrom Municipal de Son Moix demà dijous a les 19 hores i divendres 28 a partir de les 17.30 hores.

 

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha valorat molt positivament l’organització d’aquesta competició, “amb aquest esdeveniment el Velòdrom de Son Moix reprèn la competició de ciclisme en pista, un esport arrelat a Mallorca amb una gran història de campions i campiones”, ha destacat.

 

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’uns 55 esportistes de clubs de l’illa que participaran a les categories femenines i masculines de promeses, principiants, alevins, infantils, cadets, junior, elit, sub23 i màster 30, 40 i 50.

 

Al programa de competicions de la Lliga Nacional de Pista s’incorpora el Trofeu IME Ajuntament de Palma per a les categories junior i cadet amb vuit proves que es disputaran a la jornada del dia 28. Les proves seran puntuables per als Campionats d’Espanya de Tafalla del proper mes de setembre.

 

 

 

La normativa de les proves recull les mesures de prevenció de la competició, com l’ús obligatori de mascareta, distància de seguretat, rentat de mans o control de temperatura, entre d’altres. Així mateix, es limita l’assistència de públic i s’estableix un aforament màxim de 165 espectadors.

 

A les proves es donaran cita destacats esportistes balears com les campiones d’Espanya Fèmines cadet en Òmnium i Madison, Ainhoa Moreno, i Nayhara Monserrat; els subcampions d’Espanya, Jordi Artigues (cadet Òmnium), Marina Garau i Marga Capellà (junior Madison), i campions de balears de diferents modalitats. Quan finalitzi la competició es lliuraran els trofeus i medalles als tres primers classificats de totes les categorie

Comentarios cerrados